FÓTI FOCI FESZTIVÁL 2022

NEM TUDOD, HOGY KEZD A NYARAT? VÁGYSZ VALAMIRE, AMI KICSIT MEGMOZGAT? - HOZTUNK SZÁMODRA EGY REMEK PROGRAMOT! ITT AZ ELSŐ FÓTI FOCI FESZTIVÁL!

Fót Sportegyesületünk telephelyén, a Balogh Sándor Sportcentrumban először kerül megrendezésre 2022. június 11-én az országos 11-es rúgó bajnokság területi fordulója, illetve egyesületünk által szervezett saját 7-es rúgó versenyünk, darts foci versennyel és felső kapufa rúgó versennyel egybekötve, ahol a nyerteseket értékes ajándékokkal díjazzuk! Nagy műfüves pályánkon megrendezésre kerül a VII. FÓT CUP amatőr kispályás labdarúgó bajnokság..

1 nevezési díjjal részt vehetsz 3 versenyen. A Fóti Foci Fesztivál nevezési díja előnevezés esetén felnőtt kategóriában 2000 Ft/fő, junior kategóriában 1000 Ft/fő, helyszíni nevezés esetén felnőtt kategóriában 2500 Ft/fő, junior kategóriában 1500 Ft/fő, mely nevezési díjjal mindhárom versenyünkön részt tudsz venni az értékes ajándékokért!

HOL ÉS MIKOR LESZ? HOGYAN TUDSZ NEVEZNI?

Az Országos 11-es rúgó verseny 10:00 órától kezdődik a Fót Sportegyesület nagy füves pályáján. A Bajnokság aktuális Versenyleírása minden esetben a www.tizenegyesrugo.hu weboldalon elérhető. Ezen esemény nevezési díja 3900 Ft/fő, mely független a Fóti Foci Fesztivál többi programjától.

JELENTKEZZ!

Regisztrálj az oldalon, fizesd be a nevezési díjat, két perc az egész. Ha megvagy vele, küldünk egy visszaigazoló emailt minden fontos infóval, aztán már fényesítheted is a csukádat és csiszolhatod a technikát a selejtezőig!

VÁLASSZ HELYSZÍNT!

Válaszd ki, hol szeretnél rúgni! Akár több helyszíni eseményen is részt vehetsz, és egy eseményen két jeggyel is rúghatsz. Pénzvisszafizetési garancia: ha nem lesz 50 km-en belül területi helyszín a környékeden, visszaadjuk a jegyárat!

RÚGD BE!

Mármint a labdát a kapuba... 🙂

Ha egyszer sem hibázol, tiéd lehet a milliós fődíj és te leszel az új Panenka.

FÓTI FOCI FESZTIVÁL 7-ES RÚGÓ VERSENY

10:30-tól kezdődik a saját 7-es rúgó versenyünk, melyet 2 korcsoport számára rendezünk meg. Nincs más dolgod, mint 7méterről kézilabda kapura rúgni a labdát, és betalálni 2 db próbálkozásból.

FÓTI FOCI FESZTIVÁl DARTS FOCI VERSENY

Versenyeink egyik legizgalmasabb állomása a 7×5 méteres, 6 méter magas Darts foci, amely tökéletesen ötvözi a foci és a darts legjobb elemeit, mindezt egy óriási légváron. Nincsen más dolgod, mint három rúgásból a lehető legtöbb pontot gyűjteni és megnyerni darts versenyünket!

FELSŐ KAPUFA RÚGÓ VERSENY

Felső kapufa versenyünk 12:00 kezdődik, ahol nincsen jelentkezési korhatár! Nincs más dolgod, mint 2 próbálkozásból 16 méterről a felsőkapufát eltalálni! Ha ez sikerült, akkor garantált a tovább jutás, ahol a továbbjutottak egyenes kieséses párbajban mérkőznek meg.

TOVÁBBI PROGRAMOK KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK!

Teqball, dekázó verseny, élőcsocsó, foci kvíz szerencsekerékkel. A legkisebbeknek célba rúgás mini kapukra!

HELYSZÍN

Fót Sportegyesületünk telephelyén 2151 Fót, Kossuth Lajos utca 36. Balogh Sándor Sportcentrumban most először kerül megrendezésre az 2022.06.11-én az országos 11-es rúgó bajnokság területi fordulója, illetve egyesületünk által szervezett saját 7-es rúgó versenyünk, darts foci versennyel és felső kapufa rúgó versennyel egybekötve, ahol a nyerteseket értékes ajándékokkal díjazzuk! Nagy műfüves pályánkon megrendezésre kerül a VII. FÓT CUP.

Ha megéheznél a helyszínen food truckok kínálatából tudsz választani!

Fóti Foci Fesztivál - kapunyitás (főbejárat, Kossuth Lajos utca) 9 órakor.

9:00 órától várjuk a regisztrációhoz a helyszíni nevezőket a Fót Sportegyesültünk által szervezett 7-es rúgó versenyre, darts foci versenyre és felső kapufa rúgó versenyre.

TÁMOGATÓINK