MUAY-THAI

MUAY-THAI

Muay-thai szakosztály

Cutka Norbert vagyok 8 éve kezdtem el a Muay-thai harcművészettel foglalkozni. 5 éve bírói tag vagyok a versenyeken. 2019-2021 között Őrbottyánban dolgoztam másodedzőként. 2023 februárjában kezdtem el Fóton edzéseket tartani.

Edzési filozófiám:

  • Hiszem, hogy a harcművészet többet jelent a fizikai erőnél és technikánál. Az etikai értékek, a karakterfejlesztés és az önfegyelem is kulcsfontosságúak.
  • Az edzéseim során a sportolóim nem csak a harcművészetet tanítom meg, hanem segítek nekik abban is, hogy az élet más területein is sikeresek legyenek.
  • Az alapok megerősítése és a folyamatos fejlődés fontos részei az edzéseimnek.

A thai boksz, eredeti nevén thai nyelven [1] มวยไทย, angol átírással _Muay Thai, _Thaiföldről [2] származó pusztakezes harcművészet [3]. Eredetileg mindenfajta felszerelés nélkül művelték, ma a sportolók egységesített szabályok szerint, ökölvívó kesztyűben és védőfelszerelésben küzdenek, de léteznek úgynevezett hagyományos thaiboksz-mérkőzések is, ahol a védőfelszerelést elhagyják. A thai bokszot a „nyolc végtag tudományának” is nevezik, mivel a küzdelem során a bokszoló nem csak az ökleit, de a lábát, a térdét és a könyökét is használhatja.Világszerte több szervezet is rendez világbajnokságokat, több súlycsoportban, férfi és női kategóriában egyaránt. 2021-ben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság [4] teljes jogú olimpiai sportként ismerte el.

Muay Thai sportedző
Erőnléti edző
Body Rope instruktor
MMSZ bíró

Helyszín:

Csoportos és egyéni edzésekre is van lehetőség.

A felnőtt csoportos Muay- thai edzéseket Fóton a Dózsa György út 33. szám alatt tartom, míg az egyéni- kiscsoportos edzéseket a Dózsa György út 26. szám alatt található Fight Ground épületben.

További információ:

Az edzésekkel kapcsolatos bővebb információiért forduljatok hozzám bizalommal a következő elérhetőségeken keresztül:

Cutka Norbert
telefon: +3620/347 7871
e-mail: fightgroundfot@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/fightgroundfot
instagram: fight_ground_fot

KÖVESS MINKET!

Cover for Fót Sportegyesület
1,433
Fót Sportegyesület

Fót Sportegyesület

Gyere és sportolj Fóton! A Fót Sportegyesület az alábbi szakosztályaiba várja a sportolni vágyó gyerekeket és felnőtteket: asztalitenisz, BMX, atlétika, futball, judo, karate, kempo, kézilabda, kosárlabda, muay-thai, RG tánc, vívás, sakk

Ma vízicsúszdáztunk!😎💦🏃🏼‍♂️‍➡️⛱️🛝 ... See MoreSee Less
Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva