KERÉKPÁR

Edzések

Fóti tó, BMX pálya
Kedd, csütörtök: 16:30-18:00

Tagdíj: 7000 Ft/fő/hó

Szakosztályvezető

Federics Réka
Telefon: 06 20 516 4010

Edző

Kővári Bence vagyok, 22 éves, törzsgyökeres fóti lakos. A Garay színeiben nevelkedtem, ezután Budapesten a Katona József Szakgimnáziumában folytattam tanulmányaimat, itt is érettségiztem le, informatikus szakon. Körülbelül 10 éve vagyok a BMX szerelmese, és ez a szenvedély a mai napig csak fokozódik napról-napra. Ez a sport megtanít a kitartásra, a koncentrációra, és még is egy szabadság érzést ad, ezért választottam ezt a sportot. (Ezen kívül a Ferencváros focistája voltam 13 éven keresztül) 6-14 éves gyerekekkel foglalkozom, és nagyon fontosnak tartom azt, hogy megtaláljam mindenkivel a közös hangot, de hál’isten ez a „képességem” visszajelzések alapján nagyon fejlett.

Véletlenszerűen estem bele az edzősködésbe, de úgy éreztem egyből, hogy hazaértem és ez az, amit csinálni szeretnék. Kis csapatunk már az első versenyén több dobogós helyezést is ért el, célunk ezt a jó szokásunkat megtartani! És mi kellene több egy szép naphoz, mint BMX-ezni a barátokkal, és örülni egymás sikerének?

„FSE BMX KIDS” A BMX-ezés a szabadságról és a laza felfogásról szól. Azonban, ha ez kordában van tartva, edzések keretén belül akkor gyorsítani lehet a fejlődést, és el lehet kerülni az értelmetlen sérüléseket. Célunk, hogy egy biztos alapot adjunk a BMX elsajátításához, ami után rajtad áll, hogy milyen stílusban biciklizel. Kreativitásban határ a csillagoség. Itt az edzőt inkább nevezném mentornak, aki segít elsajátítani az alap trükköket, ugratásokat. Fontos, hogy megmaradjon a BMX-ezés szabadsága, és jó barátságok épüljenek a csapatban, amiből nincs hiány!

KÖVESS MINKET!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva