TENISZ

Vezetőedző

Horváth Henrik

1995-ben kezdtem el a tenisszel foglalkozni. 9 éves koromtól 10 éven keresztül aktívan versenyeztem. Korosztályos játékosként tagja voltam a nemzeti válogatottnak, illetve felnőttként első osztályú játékosként tartottak számon kis országunkban. A háló túloldalára véletlenül kerültem, de az első 3 perc után megfogott és teljesen beleszerelmesedtem az edzői szakmába. 2009 óta tevékenykedem edzőként. 2012-ben szakedzői diplomát szereztem a Testnevelési Egyetemen. Eddigi edzői pályafutásom alatt már 6 korosztályos magyar válogatottal foglalkoztam (közülük 3 saját nevelés), volt már játékosom nemzeti ranglista vezető, korosztályos magyar bajnok egyéniben, párosban és csapatban is, illetve szerepelt már nemzetközi U14-es ranglista legjobb 30 játékosa között. Tanítványaimmal rengeteg versenyt sikerült már megnyernünk hazai Play and Stay szinttől egészen nemzetközi Tennis Europe versenyekig. Csapatomat 2017-ben alapítottam azzal a céllal, hogy minél több játékossal tudjunk foglalkozni, és minden lehetőséget megadjunk nekik ahhoz, hogy elérjék céljaikat. Álmom, hogy egy saját nevelésű játékosommal bejussunk a világ elitjébe, a legjobb 100 játékos közé. Ezért bármit képes vagyok megtenni.

Telefonszám: +36 30 982 1252
E-mail: futuretennisfot@gmail.com