RITMIKUS GIMNASZTIKA

Szakosztályvezető, edző: Pesti Andrea
Mobil: 0620-542-3350

Pesti Andrea edző

Pesti Andrea Ritmikus Gimnasztika utánpótlás szakedző, Esztétikus Csapatgimnasztika edzőnő, és versenybíró vagyok. 1995. óta foglalkozom kislányok esztétikus testképzésével. Tanulmányaimat a Testnevelési Főiskolán, valamint a Pest megyei Sportakadémián kezdtem. Célom a korosztálynak megfelelő minőségi, magas szintű gimnasztika oktatása. Szeretném, ha Fót város óvodás és iskolás korú lányai megismernék a legszebb női sportág alapjait, valamint a varázslatos kéziszerek használatát. (karika, labda, szalag, buzogány.)

Célom továbbá, hogy a gimnasztika, mint tömegsport bekerüljön a gyerekek mindennapi rutinjába, s így váljon ez a generáció egészséges, rendszeres sportoláshoz szokott felnőtté.

Természetesen van lehetőség versenyzésre is.

A Fót SE Ritmikus Gimnasztika szakosztálya három szakszövetséggel áll kapcsolatban, így mindhárom Szövetségi versenyrendszerben jelen vagyunk, és versenycsapatunk AGG Bajnoki címmel is rendelkezik.
1. Ritmikus gimnasztika klubközi versenyek
2. Pannon AGG Esztétikus Csapatgimnasztika Sportszövetség
3. Művészi Gimnasztika Szabadidősport Szövetség

Sportsikereim: 1995 óta az edzéseimről 3 tornász került be a ritmikus gimnasztika válogatott keret tagjai közé:
Vass Dóra, Tóth Mercédesz, Máj Cintia

1. májusától pedig számos versenyen vettünk részt.

A legbüszkébb a Pannon AGG Szövetség által rendezett OB-n a 12-14 éves és a 6-8 éves korosztályú csapatommal Országos Bajnokok lettünk!

Edzések időpontja, helyszínek:

Tagdíj:

Az első hónap ingyenes, utána xxxx Ft/fő/hónap