LABDARÚGÁS

Felnőtt és U19 csapatok edzés időpontjai

Kedd és csütörtök 17.30-tól 19 óráig

Szakosztályvezető

Szkala Sándor
Mobil: 06 30 222 2020

Fiatal korom óta focizok, jelenleg a FSE öregfiúk és a FSE I. felnőtt csapatában is játszom. Folyamatos hangsúlyt fektetünk az utánpótlás csapatink létszámának bővítésre. Jelenleg 10 különböző korosztályú csapatunkban – u7-től öregfiúkig – több mint 170 játékosunk van.

Sportszakmai vezető, edző

Katona Máté

Katona Máté U11-es korosztályú labdarúgó csapat edzője vagyok. 2022-től pedig a Fót Sportegyesület sportszakmai vezetője. Azok számára, akik még nem ismernek néhány mondatba szeretnék bemutatkozni:

6 éves koromban kezdtem el focizni az Újpestben, ahol 10évet töltöttem. Onnan a Vasasba vezetett az út, ahol egy évvel később már az NB1-es felnőtt csapat tagjaként profi labdarúgó lettem. 2011-ben 21 évesen már csapatkapitányként vezettem ki a csapatot az AS ROMA elleni centenáriumi mérkőzésre, amire nagyon büszke vagyok. A labdarúgás egész életemben meghatározó szerepet töltött be. Célunk, hogy a fóti sportéletet felemeljük és népszerűsítsük. Ezen belül a labdarúgás szakmai munkájáért felelek, hogy a gyerekek minél magasabb szintű képzést kapjanak. Létrehoztunk egy képzési rendszert, ami alapján működtetjük a továbbiakban a szakosztályt. Szeretnénk elérni, hogy a nálunk pallérozódó gyerekek által erősebb utánpótlás bázissá váljunk, illetve, hogy tőlünk kerüljenek magasabb szintű klubokba. Büszkék lennénk, ha évek múlva egy profi futballista elmondhatná magáról, hogy „A Fót SE-ben kezdtem focizni”.

 

Edző

Serdült Tamás (felnőtt és U19)
Mobil: 06 30 460 3611

4 éves korom óta a labdarúgás szerelmese vagyok! Fóton 6 éve vagyok edző. Tudásomat kamatoztatva próbálom átadni az utánpótlás korú játékosoknak! Több korosztályt végig járva ( u14,u15,u16,u17,u19) idén eljutottam a felnőtt csapatig ahol a több éve edzett fiatalokkal foglalkozom. Barátságos, türelmes embernek tartanak.

Edző

Kárpáti György (U16)

Edzői karrieremben minden korosztály szerepelt, az óvodásoktól kezdve, egészen a női szakágig. Fóton 2013-ban kezdtem foglalkozni az ifjúsági, és a 12 éves labdarúgókkal, most az U16-os csapat edzéseit vezetem.

Edző

Mátyás Noémi

Gyerekkorom óta a labdarúgás megszállottja vagyok. Kislányként a fiúk között rúgtam a bőrt Balatonlellén, onnan a közeli Somogyjád női csapatához kerültem, ahol 17 évesen az országos NB II-ben kaptam lehetőséget először komolyabb szinten belekóstolni a versenysportba. Ezt követően rövid ideig Szlovákiában idegenlégiósként futballoztam, majd főiskolás éveim alatt az Újpest csapatában lettem első osztályú női labdarúgó. 2017. őszén lehetőséget kaptam a többszörös magyar bajnok klub, az MTK kék-fehér színeiben bizonyítani, aminek eredményeképp 2018. év tavaszán bajnoki címet ünnepelhettem és a Bajnokok Ligájában szerepelhettem, mindezt már munkavégzés mellett.

A profi klubban eltöltött idő alatt be kellett látnom, hogy a főállásomat a profi labdarúgás adta követelményeivel nehéz összehangolni, így a sportágat már „csak” hobbiként űzöm az Újpest FC csapatában az NB II-es bajnokságban. A sport fanatikusaként mindig is szerettem volna a sportra nevelést elsajátítani, ami a Testnevelési Egyetem testnevelő szakának elvégzésére inspirált.

A profi pályafutástól búcsúzva azonban nem volt kérdés számomra, hogy a labdarúgó edző tanfolyamot elvégezzem és szabadidőmben a sportág oktatásával foglalkozzak. Ehhez adott nekem nagyszerű lehetőséget a Fóti Sportegyesület 2019. év őszén, amióta gyermekeknek segíthetek a labdarúgás rejtelmeit elsajátítani. Az egyesület által biztosított infrastruktúrának és a megfelelő szakmai háttérnek köszönhetően egyre több gyerkőcöt sikerül behálóznunk a fóti futball világába, akik közül remélhetőleg sokaknak fogja a sport az életük mindennapjának részét képezni.

Labdarúgás hírek

KÖVESS MINKET!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva