Fóti Foci Fesztivál Darts foci verseny

fóti foci darts

Gyűjts össze minél több pontot!

10:00 -14:00 között versenyeink egyik legizgalmasabb állomását próbálhatod ki a 7×5 méteres, 6 méter magas Darts focit, amely tökéletesen ötvözi a foci és a darts legjobb elemeit, mindezt egy óriási légváron. Nincsen más dolgod, mint három rúgásból a lehető legtöbb pontot gyűjteni és megnyerni darts versenyünket!

Korcsoportjaink:

 • Junior kategóriába tartozik minden 7. életévét betöltött gyerek, de még 14. életévét be nem töltött gyerek.
 • Felnőtt kategóriába tartozik mindenki, aki a 14. életévét betöltötte.
 • Versenyek nyereményei:
  Darts foci versenyünk junior kategóriájának nyertesei a következő értékes Football Factor ajándék utalványokat vihetik haza:
  1. helyezett 30.000 Forint értékben
  2. helyezett 20.000 Forint értékben
  3. helyezett 10.000 Forint értékben

  Darts foci versenyünk felnőtt kategóriájának nyertesei a következő értékes Football Factor ajándék utalványokat vihetik haza:
  1. helyezett 50.000 Forint értékben
  2. helyezett 30.000 Forint értékben
  3. helyezett 10.000 Forint értékben

Nevezés a Darts foci versenyünkre:

Online előnevezés >>>

Letölthető, kinyomtatható nevezési lap >>>

A junior kategória online nevezési díja 1000 Forint, amely magában foglalja a 7-es rúgó versenyt, a darts foci versenyt, felső kapufa rúgó versenyt. Helyszíni nevezés esetén 1500 Forint a nevezési díj 14 éves kor alatt.

Az online nevezés díja 14 éves kor felett 2000 Forint, amely magába foglalja a 7-es rúgó versenyt, a darts foci versenyt és a felső kapufa rúgó versenyt. Helyszíni nevezés esetén 2500 Forint a nevezési díj 14 éves kor felett.

A nevezés további résztei itt >>>

Játékszabályzat:

A Darts foci tökéletesen ötvözi a foci és a darts legjobb elemeit, mindezt egy óriási légváron. Versenyünkön nincsen más dolgod, mint három rúgásból a lehető legtöbb pontot gyűjteni és megnyerni darts versenyünket!

 1. forduló: minimum 25 pontot összegyűjteni 3 rúgásból
 2. forduló: minimum 35 pontot összegyűjteni 3 rúgásból
 3. forduló egyben a döntő is, ahol a legmagasabb pontszámokat elérők kerülnek be. Pont azonosság esetén 1 labdával újra rúgás.

A játék területén a rúgások ideje alatt nem tartozkodhat más a versenyzőn, versenybírón, egy animátoron és a játék jegyzőkönyvvezetőjén kívül!

Darts foci versenyünket 2 kategóriában hirdettük meg, ahol mindkét kategória első 3 helyezettje értékes ajándékokban részesül!

 

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva