Fóti Foci Fesztivál nevezés

Az Országos 11-es rúgó bajnokságra való nevezésért görgess lentebb!!!

I. Fóti Foci Fesztivál versenyére jelentkezni a következőképpen lehet:

Fót Sportegyesületünk által megrendezett I. Fóti Foci Fesztiválra sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, ahol meghirdetett versenyeink nyertesei értékes ajándékokban részesülnek! Eseményünk 2151 Fót, Kossuth L. utca 36., Balogh Sándor Sportcentrumban kerül megrendezésre, melyre a következőképpen lehetséges jelentkezni:

Junior kategóriájába jelentkezhet minden 10 életévét betöltött gyerek, aki még nem töltötte be a 14. életévét, melynek díja 1000 Forint/fő előnevezés esetében. Helyszínen való nevezés esetében 1500 Forint/fő.

Felnőtt kategóriába azok jelentkezhetnek, akik már betöltötték a 14. életévüket, melynek díja 2000 Forint/fő előnevezés esetében. Helyszínen való nevezés esetében 2500 Forint/fő.

Korcsoportonként az első 3 nyertes értékes ajándékokban részesülnek!

Előnevezni  az I. Fóti Foci Fesztivál versenyeire, ami magába foglalja a 7-es rúgó versenyt, darts foci versenyt és a felső kapufa rúgó versenyt 2022.06.09. van lehetőség.

Előnevezéssel kapcsolatos információk:

Az minősül előnevezettnek, aki a lent csatolt linken keresztül kitölti a nevezéshez szükséges regisztrációs űrlapot, és átutalja a Fót Sportegyesület számlaszámára a nevezési díjat legkésőbb 2022.06.09-én, éjfélig!

Online előnevezés >>>

Letölthető, kinyomtatható nevezési lap >>>

Előnevezettnek minősül, aki a fenti online nevezési lapot kitölti vagy a pdf formátumban elérhető jelentkezési lapunkat letölti, majd kitöltve elküldi az adminisztracio@fotsportegyesulet.hu e-mail címre, továbbá 2022.06.09-e éjfélig a verseny nevezési díját átutalja a Fót Sportegyesület számlaszámára. Azok a versenyzők, akik a kitöltött nevezési lapot eljuttatják elérhetőségeinkre, de a verseny nevezési díját legkésőbb 2022.06.09-ig nem teljesítik, azok nem minősülnek előnevezettnek!

Az utaláshoz szükséges információk:
Bankszámlaszám: FÓT SE FOLYÓSZÁMLA: 66000028-15401469
A közleményben kérünk tüntsd fel a neved és telefonszámod!

Meghirdetett 7-es rúgó versenyünkre, darts foci versenyünket 2. kategóriában lehet jelentkezni, míg  kapufa rúgó versenyünkre korhatár nélkül várunk minden érdeklődőt! A nevezés díja mind három veresnyünkön való részvételét magába foglalja!

7-es rúgó versenyünk nincsen más dolgod, mint 7 méterről kézilabda kapura rúgni a labdát, és betalálni 2 db próbálkozásból!

Korcsoportjai:
Junior kategóriájába jelentkezhet minden 10 életévét betöltött gyerek, aki még nem töltötte be a 14. életévét.
Felnőtt kategóriába azok jelentkezhetnek, akik már betöltötték a 14. életévüket.

Korcsoportonként az első 3 nyertes értékes ajándékokban részesülnek!

Darts foci versenyünk tökéletesen ötvözi a foci és a darts legjobb elemeit, mindezt egy óriási légváron. Versenyünkön nincsen más dolgod, mint három rúgásból a lehető legtöbb pontot gyűjteni és megnyerni darts versenyünket!

Korcsoportjai:

Korcsoportonként az első 3 nyertes értékes ajándékokban részesülnek!

Felső kapufa rúgó versenyünk- Egyszerűnek tűnik ugye? – Csak el kell találnod!

Várunk minden versenyzőt a felső kapufa rúgó versenyünkre, melyen korhatár nélkül lehet résztvenni.  A lényeg, hogy eltaláld a felső kapufát!
A legjobb 3 versenyző értékes ajándékokban részesülnek!

Alternatív programjaimnak kicsik és nagyok számára nem igényelnek nevezést!

10:00-14:00 Teqball
10:00-14:00 Dekázó verseny
10:00-14:00 Élőcsocsó
10:00-14:00 Szerencsekerék foci kvíz
A legkisebbeknek célba rúgás mini kapukra!

A jó kedvedet se hagyd otthon!  🙂

Az Országos 11-es rúgó bajnokság területi fordulájának versenyére jelentkezni kizárólag  előnevezés esetében lehetséges a következő linkre kattintva: https://tizenegyesrugo.hu/web/nevezes

A 11-es rúgó bajnokság területi fordulójára nevezhet minden 14. életévét betöltött személy.

Ezen esemény nevezési díja (3900 Forint/fő) független a I. Fóti Foci Fesztivál többi programjától.