FIT-KID

Fit-Kid szakosztály

Szakosztályvezető, edző: Mezei Eszter
Mobil: 0670-367-5327
E-mail: eszter@mezeieszter.hu
Facebook: Fót SE Gyermek Fitness szakosztály

A sportág bemutatása:

Gyermek Fitness:

A Fit-Kid egy 25 éves múltra visszatekintő, felmenő versenyszerű sport. A Mozgásanyaga talajtorna – akrobatika-, aerobic – ugrások, erőelemek – ritmikus gimnasztika – lazasági elemek –és a tánc mozgásanyagából épül fel, de mindegyiktől különbözik. Ez adja a sport teljesen egyedi jellegét-értékét.

Egyéni Fit Kid versenyzőként 5 kategóriában lehet indulni a képzettségi szintnek megfelelően, kezdőtől a professzionális szintig. Így mindenkinek lehetősége van a vele hasonló szinten lévőkkel összemérni a tudását, és mindig van lehetőség a fejlődésre. A legtöbb egyesületben már óvodás kortól tartanak foglalkozásokat a kicsiknek, ahol koruknak megfelelő tréningben részesülnek. Aki pedig elhivatott és vonzza a versenyzés, az izgalom, a megmérettetés, az előtt nyitva áll a lehetőség!

Mezei Eszter – szakosztályvezető

Magamról:

Több, mint 20 éve foglalkozom gyerekekkel, az óvodás korúaktól kezdve a tinédzserekig. Torna edzőként kezdtem a Postás SE-ben, majd különböző gyerek fitness klubokban voltam, akrobatika tanár, koreográfus.

A Testnevelési Egyetemen szereztem diplomát és később a BSA-n az aerobik edzői képesítést. Országos Fit-Kid bajnok voltam, Show-tánc bajnok és válogatott aerobikos.

Amikor Fótra költöztünk a családommal a nagylányom óvodájában Zumba Kids foglalkozásokat kezdtem el tartani, aminek óriási sikere volt. Több, mint 10 Zumba Kids nyári táboron vagyunk túl és egy szuper gyermek közösség alakult ki.

Célom, hogy a rendszeres mozgással segítsem a gyerekek mozgásfejlődését, koordinációját, koncentrációját. Fontosnak tartom azt is, hogy egy olyan légkört, közösséget alkossunk, ahova a gyerekek szeretnek járni, ahol biztonságban érzik magukat úgy, hogy közben minőségi „munkát” végzünk. Várok minden Fit-kidezni vágyó gyermeket!

Rigóné Farkas Valéria – edző

Magamról:

Zongoraművész-zongora tanár, Csoportos fitnesz instruktor, három gyermek édesanyja, valamint hamarosan Funkcionális tréner és Gyermek fitnesz instruktor is.

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni. Mint anya, zenetanár és fitnesz oktató, tudom, hogy a mozgás és a zene milyen fontos egy gyermek életében, kiegyensúlyozott fejlődésének mindkettő elengedhetetlen része. Ezért is ragadok meg minden olyan lehetőséget, amivel ezen a területen segíthetek. Az egyensúly-, a ritmusérzék, a koordinációs képességek és a nagymozgások fejlesztése elhivatott célom. Játékos vidámságba és jó hangulatba ágyazva.

 

Sok szeretettel várok minden óvodáskorú gyermeket fitnesz óráimra, hogy a tanulás épp olyan öröm legyen, mint a játék, a zene és a mozgás.

Rutkovszky-Bacsó Zsuzsanna – edző

Magamról:

Óvodás koromban szertornával kezdtem a sport karrieremet, Debrecenben. Többszörös magyar bajnokságot nyertünk csapatban, majd az egyesületünk bekapcsolódott az aerobic világába is. Itt kipróbálhattam magam egyéniben, párosban, trióban és csoportban is, utóbbi kategóriában háromszoros junior világbajnokok lettünk. Az országos magyar bajnoki címek mellett, már felnőttként, trióban részt vehettem a hazai rendezésű EB-n is, ahol ezüstérmet szereztünk. Több éven keresztül edzőként és bíróként segítettem az egyesületünk fiatalabb versenyzőit.

Jelenleg Gödön élek a családommal, 2 kislány anyukájaként és a napi teendők mellett alig várom, hogy újra együtt mozoghassak a legkisebbekkel Fóton!

Edzések időpontja, helyszínek:

Tagdíj:

Az első hónap ingyenes, utána xxxx Ft/fő/hónap
Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva