Football Factor Feszt 2023

JELENTKEZZ TE IS A FOOTBALL FACTOR FESZTRE ÉS ROBBANTSUK BE EGYÜTT A NYARAT EGY FERGETEGES HANGULATÚ FESZTIVÁLLAL!

A PROGRAMOKRÓL ÉS A JÓ HANGULATRÓL MI GONDOSKODUNK AZ ÉTEL- ITAL VÉTELI LEHETŐSÉGEKRŐL PEDIG A FÓTI TÓPARTI BISZTRÓ! NEKED PEDIG NINCSEN MÁS DOLGOT, MINT NEVEZNI A FESZTIVÁLRA ÉS MEGNYERNI VERSENYEINKET!

Fót Sportegyesületünk telephelyén, a Balogh Sándor Sportcentrumban kerül megrendezésre 2023. június 11-én az első Football Factor Feszt! 7-es, 9-es és 11-es rúgó versenyünk mellett lesz célba rúgó, illetve felső kapufa rúgó versenyen is. A nyerteseket értékes ajándékokkal díjazzuk, a nevezők között pedig értékes ajándékokat sorsolunk ki! Nagy műfüves pályánkon megrendezésre kerül a X. FÓT CUP amatőr kispályás labdarúgó bajnokság.

A nevezők között 2023.06.12-én kisorsolunk egy Szoboszlai Dominik által aláírt mezt és 5 db VR Vidámpark VIP belépőjegyet! Erről aztán tényleg nem érdemes lemaradni!

Három kategóriában indítjuk a büntetőrúgó versenyünket, 7-es rúgó (gyerek 6-9 év), 9-es rúgó (ifi 9-14 év) és 11-es rúgó (felnőtt 14 évtől). Ezenkívül indulhattok a célba rúgó, illetve felső kapufa rúgó versenyen is, amelyekre nevezni már 7 éves kortól lehet! Nagy műfüves pályánkon megrendezésre kerül a X. FÓT CUP. A rendezvényre számos színes programmal készülünk, kicsik és nagyok számára egyaránt!

HOL ÉS MIKOR LESZ? HOGYAN TUDSZ NEVEZNI?

A gyerek és az ifi kategória előnevezési díja és a helyszíni nevezési díja mindkét esetben 2000 Forint, amely magában foglalja a 7-es rúgó vagy 9-es rúgó versenyt, a célba rúgó versenyt és a felső kapufa rúgó versenyt. 14 éves kor felett az előnevezési díj és a helyszíni nevezési díj mindkét esetben 2500 Forint, amely magába foglalja a 11-es rúgó versenyt, a célba rúgó versenyt és a felső kapufa rúgó versenyt.

12:00 ÓRA - 7-ES ÉS 9-ES RÚGÓ BAJNOKSÁG. GYERE ÉS MUTASD MEG, HOGY TE VAGY, AKI A LEGJOBBAN RÚGJA A BŐRT!

Gyerek korosztály: 6 -9 éves korig. 3x2-es kapu, 2 próbálkozással. Aki berúgja, továbbjutott. Díjazás: kupa, Football Factor utalvány

Ifi korosztály: 9 -14 éves korig. 5x2-es kapu, 2 próbálkozással. Aki berúgja, az továbbjut. Díjazás: kupa, Football Factor utalvány

13:00 ÓRA - 11-ES RÚGÓ BAJNOKSÁG. MIT GONDOLSZ, NEKED MENNI FOG?

Korosztály: 14 éves kortól. 2 próbálkozás, aki berúgja, az továbbjutott. Utána egyenes kiesés 1 próbálkozással. Díjazás: kupa, Football Factor utalvány

14:00 ÓRA - FELSŐ KAPUFA RÚGÓ VERSENY. EGYSZERŰNEK TŰNIK UGYE? CSAK EL KELL TALÁLNOD!

Jelentkezési korhatár nincsen! Nincs más dolgod, mint 2 próbálkozásból 16 méterről a felsőkapufát eltalálni! Ha ez sikerült, akkor garantált a továbbjutás, ahol a továbbjutottak egyenes kieséses párbajban mérkőznek meg.

14:30 - CÉLBA RÚGÓ VERSENY. GYŰJTS MINÉL TÖBB PONTOT ÉS NYERJ!

Korosztály: 7éves kortól. Helyszín: kisműfüves pálya. Kapura kifeszített háló, amin lyukak vannak és be kell találni! 7m-ről, 3 próbálkozás után, a legtöbb pontot szerző játékos nyer! Pontazonosság esetén az abszolút győztesig megy! Díjazás: kupa, Football Factor utalvány

TOVÁBBI, FOLYAMATOS ÉS INGYENES PROGRAMOK KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK!

Teqball (Egyéni és/vagy páros); Kicsik számára ügyességi játékok; Dekázó verseny (2x2-es területen belül, bójával kijelölve, 2 próbálkozás, a legjobb számít); Lábtenisz; Focis kártyák adok-veszek (Ancsa papír boltja)

A nevezők között 2023.06.12-én kisorsolunk egy Szoboszlai Dominik által aláírt mezt és 5 db VR Vidámpark VIP belépőjegyet! Erről aztán tényleg nem érdemes lemaradni!

HELYSZÍN

Fót Sportegyesületünk telephelyén 2151 Fót, Kossuth Lajos utca 36. Balogh Sándor Sportcentrum.

Ha megéheznél a helyszínen a Tó Bisztró kínálatából tudsz választani!

Kapunyitás 11 órakor (Malom utcai bejárat). A változtatás jogát fenntartjuk!

11:00 órától várjuk a regisztrációhoz a helyszíni nevezőket a Fót Sportegyesültünk által szervezett 7-es, 9-es és 11-es rúgó versenyre, a felső kapufa rúgó versenyre és a célba rúgó versenyre.

TÁMOGATÓINK

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva