Élményekkel és sikeres övvizsgával zárták a nyarat judósaink!

2024.08.23.
Írta: Fót SE

A tanév vége mindig vizsgával fejeződik be, ahol a tanítványok számot adnak az elmúlt évben megszerzett tudásról, ami évről évre épül egymásra.

A kemény edzésmunkának és az elhivatottságnak köszönhetően a vizsgát mindenki sikeresen teljesítette, így magasabb övfokozatra is léphettek a tanítványaink:

  • Victor Illés- kék öv
  • Bartal Kristóf- kék öv
  • Horváth Levente- kék öv
  • Varga Gábor- barna öv

A nyár egyik legfontosabb eseménye a Balatonszemesen megrendezett edzőtábor volt, ahol a tanítványok nemcsak technikai tudásukat mélyíthették el, hanem csapatépítő programokon is részt vettek. Az edzőtábor remek alkalom volt arra, hogy a judókák intenzíven készüljenek a következő szezon kihívásaira. A nagy hőség ellenére mindenki remekül teljesített az edzéseken, majd a Balaton hűsítő vizében élvezhették a játékokat.

A Musashi dojo központi a edzőtáborában minden klubunk jelen volt: Budakalász, Isaszeg, Angyalföld, Gödöllő, Fót ennek köszönhetően sok új technikával és edzéstárssal ismerkedhettek meg a fiatalok. Számtalan élménnyel és új barátokkal gazdagodva térhettek haza judokáink!

Egyesületünk nevében ezúton is gratulálunk mindenkinek a sikeres övvizsgához és kívánunk további sok sikert a következő szezonra!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva