Balaton parton edzőtáboroztak Kemposaink!

2024.08.09.
Írta: Fót SE

Kemposaink a Balaton parton tartották edzőtáborukat!

Gutpintér Tamás a kempo szakosztályunk vezetője a következő képpen értékelte az edzőtábort:

„6 napos edzőtáborban vettünk részt a HUN KEMPO KAI szövetség keretén belül 11 fővel. A tábor jó hangulatban és kemény munkával telt, amit a napi négy edzés biztosított. A tábor végén pedig az elmaradhatatlan megmérettetés következett: az övvizsga. A vizsgákon 8 tanítványunknak is sikerült magasabb övfokozatra lépnie, megmutatva ezzel, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét, amit szeptembertől folytatunk tovább.

Táborunk idején az edzések mellett az izgalomból is kijutott, ugyanis a Balatonban élőláncot alkotva egy kisfiú keresésére indultunk, akit szerencsésen a parton megtaláltak a szülők. A félelem mellett, amit akkor éreztünk egy olyan összetartozási erő párosult, amely mindannyiunkat a további keresésére ösztönzött! Köszönjük mindenkinek, aki a kisfiú keresésére indult!”

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1001231055125199&id=100057149422743&rdid=TpG1Pn0bIMapGawC

Egyesületünk nevében ezúton is gratulálunk mindenkinek, aki sikeres övvizsgát tett! Örülünk és büszkék vagyunk rátok, hogy egy ilyen akcióban vettetek részt és az pedig különös öröm számunkra, hogy szerencsésen végződött a keresési akció!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva