Kézilabdásaink góljai Koperben záporoztak!

2024.07.22.
Írta: Fót SE

2024.07.04.-07.09 Kézilabdásaink egy újabb Nemzetközi tornán vettek részt Szlovéniában, Koperben!

Jakab Krisztián a Kézilabda szakosztályunk vezetője és szakedzője a következőképpen foglalta össze és értékelte a torna eredményeit:

„Szlovéniában immáron a 30. alkalommal szervezték meg ezt a tornát. A helyszíni regisztráció 08:00-kor kezdődött, így már 07.03-án éjszaka útnak indultunk a Fót Sportegyesület 2 kisbuszával. Az érkezést követően még volt alkalmunk a kora reggeli órák egy frissítő úszásra, amit nagyon élveztek a fiúk!A regisztráció és a szállás elfoglalása után a következő néhány nap részletes meccseinek és felkészítő edzéseinek az átbeszélése következett.

A 6 nap alatt 6 mérkőzést játszottunk, így azért jutott idő a srácokkal némi lazításra is. A mérkőzések között Izolában és Koper is volt lehetőségünk a tengerben fürdeni és ismerkedni a többi résztvevő csapatok tagjaival. A meccsek 2×15 percesek voltak, ami a nagy hőségben rendkívül lefárasztotta a játékoskat. Többek között Szlovénia, Csehország, Szlovákia, Ausztria és Portugália csapataival is játszhattunk.Ezek a tornák mindig kiváló lehetőségeket adnak arra, hogy újabb és újabb tapasztalatokat szerezhessünk! Augusztusban Boszniában és Horvátországban folytatjuk a felkészülést a 2024/2025-ös szezonra!”Egyesületünk nevében ezúton is gratulálunk kézilabda csapatunknak az elért eredményekért és további sok sikert a kívánunk a felkészülésekhez!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva