Muay-thai harcosaink kezeit emelték a magasba!

2024.06.19.
Írta: Fót SE

2024.06.08-án és 06.15-én léptek a ringbe Fight Groundos harcosaink!

Cutka Norbert a Muay-thai szakosztályunk vezetője büszkeséggel számolt be az elmúlt 2 mérkőzésük eredményeiről:

„06.08-án Budapesten a Tigra kupán vettünk részt három versenyzővel, a Kurdy Gym szervezésében. Szabadtéri rendezvény lévén, szerencsére kitűnő időjárás és szuper hangulat fogadta a résztvevőket!

Elsőként Somlai Balázs lépett a kötelek közé -40kg-ban, a szervező csapat harcosával, egy súlycsoportot feljebb lépve. Egy kemény, pörgős mérkőzésen a bírák, egy hajszállal, de minket láttak jobbnak, így Balázs keze került a magasba!Második mérkőzést Katona Emma vívta, -60kg-ban, ugyancsak a szervező csapat harcosával,  szintén egy súlycsoportot feljebb lépve, egyhangú pontozással ezt a meccset is mi nyertük meg! Harmadik versenyzőnk Bujka Dominik 60 kg-ban egy öt fős csoportba került, ahol sajnos rögtön az első mérkőzésén egy idősebb, rutinosabb ellenféllel találta magát szemben. Kíméletlenül helyt állva, de sajnos ezt a harcot elvesztettük.

Szuper nap volt, remekül éreztük magunkat és sok tapasztalattal térhettünk haza. A felkészülést folytattuk, hiszen 06.15-én már Szentendrén vettük fel a kesztyűket.

A II. Check Bin Kupán Emmával, Danival, Petivel, Dominikkal, Márkkal, Bertinnel és Balázzsal vettünk részt. Itt lehetőségük volt a versenyzőknek a ringben a Muay Thai szabályrendszerben, másik egyesületek sportolóival gyakorolni, meccsrutint szerezni!

Nagyon jól teljesített mindenki, büszke vagyok rájuk! Köszönjük a lehetőséget a szervezőknek és gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a meccsen! Külön köszönjük a szülők fáradhatatlan szurkolását! A felkészülést tovább folytatjuk, ugyanis 2024.07.06-án már a Balatoni kupán léphetünk a ringbe!”

Egyesületünk nevében ezúton is gratulálunk minden versenyzőnek és a felkészítő edzőnek! További sok sikert kívánunk a felkészüléshez!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva