III. Faith Fighter Kupán vették fel a kesztyűt harcosaink!

2024.05.14.
Írta: Fót SE

Mogyoródon a III. Faith Fighter Kupán szálltak ringbe Muay-thai harcosaink!

Cutka Norbert Muay-thai szakosztályunk vezetője óriási büszkeséggel számolt be az elmúlt hétvége eredményeiről:

„2024.05.11-én szombaton, Mogyoródon a III. Faith Fighter Kupán vettünk részt 7 versenyzővel!

Muay-thai szabályrendszerben,  elsőként Katona Emma lépett a kötelek közzé és egy fantasztikus mérkőzés után az ő kezét emelték a magasba!

Másodikként Bujka Dominik következett, egy pörgős, kemény mérkőzésen, ismét minket láttak jobbnak a bírók, így ezen a mérkőzésen is győztesen hagytuk el a ringet!

Harmadik mérkőzésünket Fábián Dániel vívta, ami nem volt könnyű, de Dani a megbeszéltek szerint, koncentrálva hozta a meccset. Dani korosztályában és súlycsoportjában hárman voltak, ezért döntőznie kellett az első helyért. Bár az első bunyó alatt beszedett sérülés miatt majdnem le kellett mondanunk a mérkőzést, de végül megbeszéltük és úgy döntöttünk vállaljuk a meccset! És milyen jól tettük! A mérkőzés alatt nem látszódott, hogy bármi probléma lenne és a vártnál könnyebben szereztünk meg az arany érmet!

A negyedik meccsen Bujka Márk, majd ötödiken Houdek Bertin következett, szoros mérkőzéseken a második helyet sikerült megszerezniük!

K1 Light Kontakt szabályok szerint Somlai Balázs kezdett és Vízkeleti Péter mérkőzött, de sajnos egyikőjüknek sem sikerült nyerni. Erre a szabályrendszerre nem voltunk felkészülve, viszont csak itt kaptunk ellenfelet és mindenképpen ringbe szerettünk volna lépni. Tanulságos mérkőzések voltak, azonban be kellett látnunk, hogy a jövőben ezt a szabályrendszert el kell engednünk.

Az első versenyünkön nagyon sok tapasztalattal térhettünk haza! Folytatjuk a felkészülést és edzésmunkát! Gratulálok minden versenyzőnek és nagyon büszke vagyok rájuk!”

Egyesületünk nevében gratulálunk az elszánt munkátokhoz és az áldozatos felkészülésétekhez, ami lehetővé tette ezt a sikert! Emlékezetes győzelmeket arattatok és lenyűgöző teljesítményt nyújtottak a ringben! Büszkék vagyunk rá, hogy egyesületünket képviseltétek a kötelek között!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva