Gyálon szálltak ringbe harcosaink!

2024.03.07.
Írta: Fót SE

Küzdelmes, szoros meccseket vívtak harcosaink a hétvégén a XIII. Spartan kupán!

Cutka Norbert Muay-thai szakosztályunk vezetője és szakedzője, aki bíróként is részt vett a rendezvényen, a következőképpen számolt be a hétvégi mérkőzések eredményeiről:

„Az első mérkőzésünkön Vízkeleti Péter lépett a kötelek közé -75kg-os súlycsoportban. Azonban egy kemény, hajtós mérkőzésen sajnos a bírók az ellenfelet látták jobbnak (mi nem). Peti mindent beleadott, de ez sajnos most mégis kevésnek bizonyult!

A második mérkőzést -63,5kg-os súlycsoportban, Bujka Márk vívta. Sajnos ezen a mérkőzésen az ellenfél kezét emelték a magasba.

A harmadik mérkőzésen, mivel a -60kg-os súlycsoportban nem volt külsős ellenfél, így két csapattárs, Bujka Dominik és Houdek Bertin került szembe és mérkőzött meg egymással, hogy rutint és tapasztalatot szerezzenek a ringben.

A negyedik, szintén egy -63,5 kg-os mérkőzés, Fábián Dánielé lett volna, ami az ellenfél sérülése miatt sajnos elmaradt, így meccs nélkül, a szabályok értelmében a miénk lett a győzelem.

Az utolsó meccsen harcos amazonunk Katona Emma, -57kg-ban mutathatta meg erejét, tudását, kitartást egy intenzív, pörgős mérkőzésen, a nála 10 évvel idősebb ellenfelével szemben. Emma minden edzői utasítást és tanácsot betartott, így a mérkőzés végén a mi kezünket emelték a magasba!Katona Emma
Fábián Dániel
Bujka Dominik
Houdek Bertin
Bujka Márk
Vízkeleti Péter

Mindenkinek ez volt az első megmérettetése, nagyon büszke vagyok rájuk! Egy igen kemény, hosszú és fárasztó, reggeltől estig tartó versenyen kellett helytállnunk, ahol jómagam nem csak, mint edző, de a bírói stáb tagjaként is el kellet látnom a feladataimat.

Ezúton is köszönjük a hozzátartozóknak, szülőknek, testvéreknek, barátoknak az egésznapos kitartó szurkolását és támogatását!

Sok tapasztalatot szereztünk és ebből építkezve megyünk tovább!”

Az elszánt küzdelem, a kitartás és a megfeszített edzések eredménye mindannyiunkat büszkévé tesz! Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy egyesületünket képviseltétek a versenyen és a ringben! Ezúton is gratulálunk mindenkinek!   

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva