Az alapozási időszak után sorban álltak a dobogóra táncosaink!

2024.02.12.
Írta: Fót SE

Táncosaink az utóbbi időben nem tétlenkedtek!

A szeptember-október-november alapozási időszakkal kezdődött számukra, hogy a decemberi Magyar Kupa versenyen színpadra tudjanak állni. Akrobatikus Rock and Roll vonalon, The Barbies csapatunk első versenyző kategóriás produkciójukkal 3.helyezést szerzett, majd a januári IPDSO versenyen sikerült egy helyet javítani és már a dobogó 2. helyére állhatott.

Electric csapatunk decemberben 2. helyet zsebelte be, ezt követően a téli edzőtáborban folytatták a felkészülést, ugyanis február 18-án a Kick Dance Bajnokságon mutatják be produkciójukat. Hip-hop vonalat erősítve felnőtt nagyformációs csapatunk, a Sparks a Magyar Kupán 2.helyezést szerzett, majd február 3-án a Dance Universum versenyén félprofi kategóriában 1.helyezett lett!

Gratulálunk mindenkinek az eredményekhez, amelyek nemcsak a színpadon elért sikerekben, hanem a csapatmunkában és az együtt töltött fárasztó, ám felemelő órákban is megmutatkoznak! Büszkék vagyunk rá, hogy egyesületünk részesei vagytok! Sok sikert kívánunk a tavaszi szezonra!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva