Békés, boldog ünnepeket kívánunk Mindenkinek!

2023.12.22.
Írta: Fót SE

Kedves Sportbarátaink, Támogatóink!

Ahogy közeledik az év vége, szeretnénk  megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk mindenkinek, akik részesei voltak a 2023-as évünknek!

Az idei év különleges kihívásokat hozott mindannyiunk életébe, de az együttműködésünk és elszántságunk megmutatta, hogy egy erős csapat vagyunk, képesek vagyunk mindenre, és számíthatunk egymásra a legnehezebb időkben is!

Karácsony ünnepe egy olyan időszak, amikor megállunk egy pillanatra, hogy megköszönjük mindazt, amivel ajándékot hoztunk egymás életébe! Ezúton is szeretnénk megköszönni az Önkormányzat és a képviselőtestület támogatását, az intézményi partnereink és szponzoraink segítő együttműködését, edzőink, sportolóink, szüleik és önkéntes segítőink fáradhatatlan munkáját!

Köszönjük, hogy egyesületünk részesei vagytok, büszkék vagyunk minden egyes sikeres pillanatra, eredményre, amellyel egyesületünket képviseltétek és emeltétek színvonalát!

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek! Pihenjetek, töltődjetek fel, és töltsétek az időt szeretteitekkel, hogy újult erővel kezdhessük a 2024-es évet!

Üdvözlettel,

Kapitány Zoltán

Szkala Sándor

Tóth Iván Csaba

Fót SE elnöksége

 

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva