Remekül teljesítettek az őszi szezonban focistáink!

2023.11.16.
Írta: Fót SE

Remekül teljesítettek az őszi szezonban focistáink!

Kárpáti György U16-os korosztályú labdarúgó csapatunk edzője a következőképpen értékelte az őszi félévet:
„Kedves Szülők és Játékosok!
A szülők töretlen bizalma, és segítőkész hozzáállása, valamint az egyesület dinamikus fejlődése, türelme, olyan nyugodt hátteret nyújt, hogy a gyermekek fejlesztve élvezhessék ezt a játékot. Hálás köszönet érte.
Kiváló embereket vonzott be a közösség, kreatív Urbán Boti edzőtársam, Balázs a védelem egyik pillére, Mészi a másik, aki nem ment az UTE-hoz, technikás Major Dávid, érzelem gazdag Roni visszatérése, a csupaszív Ersók Dini újjászületése, akik színesítik, szélesítik az amúgy is minőségivé váló keretet. A szorgalmas edzés látogatottság eredménye a javuló mutatók. A védelem satibilizálódásából, a középpálya megnyert párharcaiból, és a csatárok agresszívitásából egyenesen következik Balu magabiztossága, sőt bravúrjai, összességében kevesebb kapott gólt eredményeztek. A szoros mérkőzéseket már megnyeritek. A csapat labdaszerzései az egész pálya területén hatékonyak voltak, ezért bátran rátérhettünk a 3 csatáros modern támadó játékra, ami az Xg faktor (várható gól) ugrásszerű emelkedéséhez vezetett. Mivel jönnek az eredmények, és külön önbizalom növelő képzést is kaptok, javul a helyzet kihasználás, növekedik a lőtt gólok száma, és egyre több játékos iratkozik fel a kanadai táblázatra. (Összesített táblázat: 12 játékos szerzett gólokat, és a gólpasszokat is jegyezve kijelenthető, kompakt csapatot alkottok. Egy kivétellel (indok szombat, vasárnapi terhelés) minden mérkőzésen szereztetek gólt. Gólarány a tavaszi 3,1 : 3,5 negatívról, 3,5 : 2,7 őszi pozitívra változott.)
Szívemből gratulálok mindenkinek, örömmel élvezzétek a megérdemelt sikert!
Az elért kiváló pozíciót megtartani nehéz feladat, de teljességgel bízva a tehetséges közegben (ide értve a családokat, egyesületeti szakembereket), megoldható problémákat látok (létszám növekedéssel járó csökkenő egyéni játékidő, az esélyesség, önbizalom mentális kezelése, motiváció).”
Egyesületünk nevében ezúton is gratulálunk a csapatnak a fantasztikus félévért! Lenyűgöző volt látni, ahogy a kitartó munkával és elszántsággal játszottatok a pályán. Az elért eredmények igazi példaként szolgálnak a csapatmunka erejéről. Továbbra is ilyen elszántan és összetartva küzdve, biztosak vagyunk benne, hogy még nagyobb sikereket értek majd el a jövőben! Csak így tovább srácok!
Továbbá szeretnénk megköszönni Kárpáti György és Urbán Botond edzőink fáradhatatlan munkáját és tanításait, akik nem csupán a pályán, de az élet minden területén hasznos tudással látják el sportolóinkat!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva