RG szakosztályunk szervezésében elindult a Sportpalánt rendezvénysorozat!

2023.11.06.
Írta: Fót SE

November 4.-én szombaton a Fót Sportegyesület Ritmikus Gimnasztika szakosztálya szervezésében útjára indította a SPORTPALÁNTA FESZTIVÁL  elnevezésű rendezvény sorozatát, amely főként az esztétikus csapatgimnasztika és művészi gimnasztika sportágak kedvelőit szeretné összehívni egy színvonalas gála keretében.

A Fóti Phoenix Sportcsarnok adott otthont a rendezvénynek, melyen 2 egyesület 60 tornásza mutatta be szebbnél szebb koreográfiáit. Vendégünk volt a Székesfehérvári Alba RG SE, Simon Orsolya vezető edző irányításával 4 csapat is bemutatta tudását.

Az FSE RG szakosztálya ezzel a Fesztivállal indította el verseny szezonját. A szakosztály 2 nagy versenyre készül, amelyből kiemelnénk a december 2.-án a Fóti Phoenix Sportcsarnokban tartandó Magyar Kupát. Erre a megmérettetésre több száz versenyzőt várnak! A rendezvényre a belépés ingyenes, így a Fóti szurkolókat is várják sok szeretettel!

Szeretnénk kiemelni és megköszönni az RG szakosztály szűlői munkaközösségének szeretetteljes segítségét, amely nélkül ez a rendezvény nem jöhetett volna létre!

Sportpalánta Fesztivál szervezője: Pesti Andrea

A jó hangulatot, és a színvonal minőségét a képeink is bizonyítják.

A fotókat Ebergényi Tamás készítette.

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva