Regionális bajnokságban nyertek kosárlabdás lányaink!

2023.10.13.
Írta: Fót SE

Győzelemmel rajtoltunk a kosárlabda bajnokságban!

U13-as leány csapatunk megnyerte első mérkőzését az U14-es regionális bajnokságban. A Dunaújvárosban megrendezett találkozó első perceiben még némileg megilletődötten kezdtek lányaink, majd a kezdeti drukkot leküzdve egyre nagyobb előnyre tettek szert és magabiztosan nyerték meg a találkozót.
Dunaújvárosi Vadkutyák U14 – Fót SE 14-77
(2-16, 2-27, 4-19, 6-15)
Fót SE: Tajthy A. (20), Ranguy R. (15), Békési L. (12), Waktor N. (9), Kovács K. (6), Haffner E. (5), Dudás A. (4), Ernszt N. (2), Haffner E. (2), Losonci J. (2).
Páli Gábor edző értékelése:
Először szerepeltünk a serdülő bajnokságban, és mivel egy évvel fiatalabbak vagyunk, mint a korosztály, így ebben az évben a tanulást és a gyakorlást tűztük ki célul és nem az eredményt. Ugyanakkor azt gondolom, ha beletesszük a munkát, akkor az eredmény is jönni fog, csak türelmesnek kell lenni.
Ezen a mérkőzésen fizikálisan hatalmas volt az ellenfél fölénye, viszont technikailag sokkal képzettebbek voltunk. Ami pedig a legnagyobb meglepetés volt számomra, hogy rendkívül jó mentalitásban mentünk fel a pályára, nem ijedtünk meg senkitől és 40 percen keresztül keményen védekeztünk, amiből rengeteg labdaszerzésünk volt. A pozitívumok mellett persze voltak hibáink is, de ez nem gond, mivel még nagyon az út elején járunk.
Amennyiben szeretnétek Ti is kipróbálni a kosárlabdát és 6-12 évesek vagytok, úgy az alábbi elérhetőségeken tudtok jelentkezni próbajátékra!
Páli Gábor
06-70-200-6548
paligaboristvan@gmail.com
Ezúton is gratulálunk kosárlabdás lányainknak és a felkészítő edzőnek!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva