FSE Sportválasztó Családi Nap 2023.09.09.

2023.08.17.
Írta: Fót SE

Szeptember 09-én 9:00 órától minden kicsi és nagy kedvére kipróbálhatja a különböző sportágakat az FSE Sportválasztó Családi napján! Gyertek, töltsetek velünk együtt egy sportos napot! Ki tudja? lehet, hogy gyermeked a jövő tehetsége!

A rendezvényen résztvevőknek ajándékkal is készülünk! Kíváncsiak vagytok mi lehet az? Akkor ezt ne hagyjátok ki ti sem!

Programok 9:00 órától

#sportág bemutatók #sportágak kipróbálása #bemutató edzések #ügyességi próbák

#egyéb bemutatók és programok: lövőerő mérő, nandi jóga, salsation Seidi Liliennel, kick-box Szűcs Anitával, szilaj lovas park, galambászat, kisállat bemutatók, ugrálóvár, óriáscsúszda, lufi hajtogatás, csillám tetkók, kürtőskalács, focis kártyák csere-beréje, Sz. Látó Judit vezetésével kerekasztal beszélgetés sportolókkal, tűzoltók bemutatója, rendőrautó simogatás, street kosárlabda és gokart, sportmasszázs Szalontai Anikóval, AV labor-vérnyomás és vércukor mérés.

Az Amazonas terra kisállat bemutatón a gyermekek közelebbről megismerkedhetnek az állatokkal. Lehetőségük lesz kézbe venni, simogatni hüllőket, nyuszikat és az ismeretterjesztő leírások elolvasásával sok érdekes dolgot megtudhatnak az állatokról. A terráriumokban láthatóak lesznek többek között: pókok, rovarok, sokféle bogár, különböző gyíkok, tengeri malacok, csincsillák, vadászgörények, afrikai törpe sünik, tarajos sül és még sok más! Az Amazonas terra kisállat bemutatóra a belépés a kék szilikon karkötővel rendelkezőknek kedvezményesen 1000 Forint/fő, a kék szilikon karkötővel nem rendelkezőknek 1500 Forint/fő. Mindenki, aki a regisztrációs pultnál kitölti az igazolólapot kék szilikon karkötőt kap ajándékba!

Lányok, fiúk, anyukák, apukák figyelem! A Salsation Fitness egy funkcionális edzésen alapuló táncos fitness óra, ahol különböző zenei-és táncstílussal találkozhatnak az órán résztvevők. Természetesen a neve alapján sokan salsa órákra asszociálnak és van is számos salsa lépéseken alapuló koreográfia, de mellette mindenféle más zenei-és mozgásvilágba betekintést nyújt ez a program. A Salsation különlegessége még, hogy mindamellett, hogy jól átmozgat és erősít a koreográfiák erősen fókuszálnak a zeneiségre és a lírikus kifejezésmódra. Mindettől igazán különlegessé válik az órák hangulata is.  Gyertek, próbáljátok ki velünk a Salsationt! Kedvcsinálónak nézzétek meg az alábbi videót!

A Phoenix Sportcsarnok orvosi szobájában Szalontai Anikó gyógymasszőr és amatőr hosszútávfutó vár benneteket egy 15 perces ingyenes frissítő svédmasszázsra! Aktív sportolóként és masszőrként vallja Anikó, hogy a masszázs nemcsak regenerációban segít, hanem megelőzhető vele számos sérülés, fokozza a teljesítményt, ellazítja a testet és az elmét.

Kunszt Szabolcs gerinctréner is részt vesz rendezvényünkön. Forduljatok hozzá bizalommal:

„Kunszt Szabolcs vagyok, testnevelő tanár, kézilabda edző, gerinctanár. Több, mint 30 éve foglalkozom, gyerekekkel, sportolókkal. 23 évig kézilabdáztam. Edzőségem, tanárságom során látom, hogy mennyire hiányzik egy specialis edzés a törzsizmok  fejlesztéséhez. Gyerekkortól kezdve egészen idős korig mindenkinek szüksége van rá, ezért választottam  a Spine Trainer System gépeit, a speciális tornákhoz segítségül. A szombati Sportválasztón, bemutatom pár percben a dekompressziós padot, mely nagy százalékkal segít gerincsérveseken, hát és derék-fájósokon. Természetesen ki lehet próbálni a padot sport ruházatban.”

Szakosztályainknak nemcsak megtekinthetitek a bemutatóit a színpadon, hanem kis is próbálhatjátok a különböző sportágakat!

  • Asztalitenisz
  • Atlétika
  • Bmx
  • Judo
  • Karate
  • Kempo
  • Kézilabda
  • Kosárlabda
  • Labdarúgás
  • Modern táncok
  • Muay-thai
  • Ritmikus gimnasztika
  • Sakk
  • Tenisz
  • Tollaslabda
  • Vívás

Ha mindez nem lenne elég, akkor csatlakozhattok az Impulzus sportegyesülethez, akik a terepfutó tanácsadás mellett futást szerveznek a Tőzeges körül 10:30 és 12:30 között!

Az ételről és italról a Tóparti bisztró gondoskodik!

Töltsetek velünk újra egy igazán sportos napot!

Kövessétek ti is weboldalunkat, ugyanis a programjaink folyamatosan bővülnek! A következő linkre kattintva tudtok csatlakozni Facebook eseményünkhöz is:

https://www.facebook.com/events/835021861271367

Hozzátok el barátaitokat, ismerőseiteket, rokonokat, nagymamát, nagypapát! Biztos, hogy mindenki talál kedvére való elfoglaltságot.

Hajrá Fót!

 

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva