A Fót SE. karatésai a Wado-Kai Karate Szövetség háromfordulós Magyar Bajnokságán küzdöttek!

2023.08.01.
Írta: Fót SE

A tavaszi versenyszezonban zajlott le a Wado-Kai Karate Szövetség háromfordulós Magyar Bajnoksága, melyen a Fót S.E. karatés sportolói is részt vettek.

Az eredményhirdetésnél a három forduló eredményeit összesítették és így hirdették ki a helyezetteket, illetve a Wado Magyar Bajnokokat. A fóti karatésok idén is kitettek magukért mind a haladó, mind az utánpótlás kategóriában.

12-13 éves haladó lány kategóriában Barta Zselyke, a Garay János Általános Iskola 4/b. osztályos tanulója katában (formagyakorlat) és kumitében (küzdelem) 2 arany, 1 ezüst és 1 bronzéremmel a II. helyet szerezte meg.

12-13 éves kezdő lány kategóriában Kovács-Babinszky Lia, a Garay János Általános Iskola 4/a. osztályos tanulója katában (formagyakorlat) és kumitében (küzdelem) 3 arany és 1 bronzéremmel a II. forduló után a haladó versenyzők közé küzdötte magát.

Az eseménysorozat  III. fordulójában a 12-13 éves lányok kata (formagyakorlat) versenyszámának harmadik helyezését a Demeter Dalma – Fejes Rebeka – Kovács-Babinszky Lia alkotta csapata szerezte meg.

A Fót S.E. karatésainak további versenyeredményei:

Barta Róza, Garay János Általános Iskola

Kata (Formagyakorlat) 1 bronzérem

Demeter Dalma, Garay János Általános Iskola 4/a. osztály

Utánpótlás Kata (Formagyakorlat) 1 arany, 1 ezüstérem, Utánpótlás Kumite (küzdelem) 1 bronzérem

Fejes Rebeka, Garay János Általános Iskola 4/a. osztály

Utánpótlás Kata (Formagyakorlat) 1 ezüstérem, Utánpótlás Kumite (küzdelem) 1 arany, 1 bronzérem

Verebes Viktor, Garay János Általános Iskola 5/a. osztály

Utánpótlás Kumite (küzdelem) 1 bronzérem

Az eredményhirdetés egy díjátadó ünnepséggel zárult, ahol a helyezettek oklevelet és emlékplakettet is kaptak, hiszen minden kategória első három helyezettje tagja lehet az őszi Európa-bajnokságra utazó csapatnak. A képen a Nihon Újpalotai Sportegyesület és a Fót S.E. sportolói láthatóak.

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva