Fényképes beszámolót készítettünk táborainkról!

2023.07.28.
Írta: Fót SE

Ha esetleg valaki lemaradt volna foci táborunk 1-2 turnusáról, akkor sincs ok az aggodalomra, ugyanis idén 3 turnussal készültünk a táborozni vágyóknak!

 

 További nyári táborainkról bővebb információkat a következő linkre kattintva találtok:

Foci táborunk 3. turnusába folyamatosan lehet jelentkezni! A jelentkezéseket a 2023.08.07-én zárjuk le, létszámkorlát nincsen!

Jelentkezési lapunk a következő linkre kattintva letölthető pdf. formátumban:

https://fotsportegyesulet.hu/wp-content/uploads/2023/04/Nyari-tabor-Jelentkezesi-lap-2023.pdf

Elektronikus jelentkezési lapunkat a következő linkre kattintva tudjátok kitölteni:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKuMqR5Wn2dGVTbR4NIRXcv7Pk9hI8KWb6ugGok3PuCX_ulQ/viewform

Foci táborunk 2. turnusából is felejthetetlen pillanatokkal és éltre szóló barátságokkal gazdagodva térhettek haza a srácok! A napi edzések mellett bőven jutott idő a mókára és a játékra! A nagy melegben vizes játékokkal és fagyival leptük meg a gyereket! A szieszta alatt pedig a társasjátékoké és a kártyapartiké volt a főszerep! Foci táborunk utolsó turnusába is sok szeretettel várunk minden táborozni vágyó gyereket!

A Fáy András Általános Iskolában Tollaslabda szakosztályunk nyári tábora került megrendezésre, ahol nemcsak a tollaslabdáé volt a főszerep! A csapat a Fóti tó és a Károlyi István Gyermekközpont környékén kirándult!

Ritmikus gimnasztikásaink a Phoenix Sportcsarnokban táboroztak, a kézműves foglalkozások és a szórakozás mellett elmaradhatatlanok voltak a napi edzések, tornák és a gyakorlások!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva