Célunk az, hogy minél több játékost adjunk majd a magasabb osztályoknak!

2023.07.11.

Legyél a Fót SE labdarúgó csapatának tagja!

A mostani 2023/2024-es szezonban egyértelműen a cél a feljutás a Megyei 2. osztályba.

Ha ez megtörténik, akkor jövőre több olyan változás is fog történni a szakosztályunknál, aminek köszönhetően a képzése azon játékosoknak, akik komolyan is gondolják a futballt a jövőre nézve, és valóban potenciál is van bennük, akkor egy Elit képzés szintű képzés részesei lesznek a 2024/2025-ös szezonban.

Célunk az, hogy minél több játékost adjunk majd a magasabb Nb-s osztályoknak.

Ebben nagy segítségre lehet Katona Máté korábbi Vasas labdarúgó, Kaptány Zoltán a Fót SE elnöke, egyben a Football Factor ügyvezetője, valamint Lázár Pál korábbi válogatott labdarúgó, aki most is aktívan segíti a csapatot a tapasztalataival.

A mostani szezonra is keresünk olyan labdarúgókat, akiknek komolyabb céljaik vannak, szeretnének egy nagyon jó közösség tagjai lenni, és látnak magukban potenciált a magasabb osztályra is.

Ahogy fentebb említettük, cél egyértelműen a feljutás és a minél magasabb szint elérése játékosként és csapatként is. Mi mindent biztosítunk a futballhoz, várunk szeretettel csapatunkba.

Ha szeretnél hozzánk csatlakozni, akkor itt tudsz jelentkezni és érdeklődni.

Serdült Tamás:

E-mail: tominhooo@gmail.com