A Garay János Általános Iskola pedagógusai Balavásáron képviselték városunkat!

2022.10.13.
Írta: Fót SE

Örülünk, hogy egyesületünk hozzájárulhatott a garays tanárok Erdélyben tett látogatásához, ahol ugyan rövid- de élményekben gazdag időt töltöttek!

Irány Balavásár

2022

Az időjárás megtréfálta kis csapatunkat kicsit…, de mi nem hagytuk magunkat!

A Fót Sportegyesületétől kapott busszal kora reggel kicsit álmosan, de kellemes izgalommal indultunk útnak, hiszen már mindannyian jártunk ott, ahová indultunk: tudtuk, milyen kellemes élmények várnak ránk…

Az esős, hideg idő ellenére nagyon jól éreztük magunkat Erdélyben 2022. szeptember 16-18. között a Balavásári Szüreti Napok rendezvényein, ahol a Fóti Önkormányzat jóvoltából mi hatan, garays tanárok képviselhettük Fótot testvérvárosunknak ezen a hagyományosan megrendezésre kerülő programján. Nagy szeretettel és megkülönböztetett figyelemmel fogadott minket Balavásár régi és új polgármestere is.

Iskolánk és a balavásári iskola között 20 éves testvériskolai kapcsolat van. Több alkalommal láttak erdélyi barátaink vendégül minket, és természetesen mi is mindig örömmel viszonoztuk a szíves vendéglátást. Számtalan fotót és emléket őrzünk ezekről a látogatásokról.

A képekből iskolánk intézményvezetője, Asztalosné-Tóth Fekete Beatrix fotókönyvet készíttetett, melyet a Szüreti Napok keretén belül ünnepélyesen adott át vendéglátóinknak.

Másnap a balavásári Török János Általános Iskola épületében láttak vendégül a tanárkollégák.

A barátságtalan időjárást is feledtette a méltán híres erdélyi vendégszeretet és odaadó vendéglátás, amelynek ismét tanúi lehettünk az ott töltött három nap során.

 

Jaskó Tünde

pedagógus

Hajrá Fót!

 

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva