Megrendezésre került a Fóti Sportágválasztó Családi nap!

2022.09.16.
Írta: Fót SE

Immár második alkalommal került megrendezésre a Fóti Sportágválasztó Családi napunk!

Hétvégén megrendezésre került a  Fóti Sportágválasztó Családi napunk, melyet a Fót Városi Sportegyesület és a Fót Sportegyesület szervezett és valósított meg a Balogh Sándor sporttelepen, a Fót Városi  Sportcsarnokban és a nagy műfüves pályán.

Az eseményen az érdeklődők kipróbálhatták az atlétikát, labdarúgást, kézilabdát, kosárlabdát, judot, kempót, karatét, teniszt, BMX-et, modern táncokat, ritmikus gimnasztikát, fit-kidet, tollaslabdát és a sakkot. Az állomásokon szakképzett edzők várták a gyerekeket, akik megnézhették, hogy milyen egy-egy edzés az adott sportágban. Ezzel párhuzamosan a Fót Sportegyesület szakosztályainak igazolt versenyzői bemutató edzéseket tartottak a különböző állomásokon. Volt színpadi bemutató, lovaglási lehetőség, jóga bemutató és ugrálóvár a kicsik legnagyobb örömére. Nagy műfüves pályánkon pedig az U9-U11 es korosztály számára megrendezére kerül a Fót Cup, melyre 16 csapat nevezett.

Hálásan köszönöm a közreműködőknek, segítőknek, szakosztályaink tagjainak és vezetőinek, hogy önzetlenül, a saját szabadidejüket feláldozva vettek részt az eseményen. Már hónapokkal ezelőtt elkezdtük a szervezést, egyeztetést a szakosztályokkal. A helyszínen több tucat ember azon dolgozott, hogy a kilátogatók a lehető legjobban szórakozzanak, biztonságosan és gördülékenyen haladjon a rendezvény.

A legnagyobb köszönet mégis nektek és a gyerekeknek szól, köszönjük, hogy jöttetek, ott voltatok, érdeklődtetek, kipróbáltátok a sportágakat, nyitottak voltatok! Rendezvényünkre több, mint 1500 fő érkezett!

Fót összes iskolájából, óvodájából érkeztetek a rendezvényre, sőt sokan voltak nem fóti lakosok is.

Az esemény költségvetését a Fót Városi Sportegyesület biztosította a Bethlen Gábor Alapítvány által kiírt Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program keretén belül elnyert 1.6 millió Forintból.

Véleményünk szerint a sportágválasztó hatalmas siker volt, van igény a lakosok, gyermekek körében a sportra az együtt töltött időre, ezért jövőre is megtartjuk, és várunk mindenkit sok szeretettel! Ha addig is szívesen találkoznátok velünk és sportolnátok akkor keressétek a www.fotsportegyesulet.hu weboldalán vagy a facebook oldalunkon a szakosztályaink vezetőit.

 

A Facebook poszt alatt várjuk a kommenteket, észrevételeket (legyen az pozitív vagy negatív), tanulni szeretnénk belőle! 🙂

Köszönjük, hogy velünk voltatok és veletek lehettünk! Hajrá Fót!

Kapitány Zoltán, a Fót Sportegyesület vezetője

 

 

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva