Kézilabda csapatunk NB I csapatok ellen játszott mérkőzést!

2022.08.24.
Írta: Fót SE

Bosznia- Hercegovinában 2022.08.19-21-én kézilabda tornán vettek részt a fiúk!

Bosznia- Hercegovinában a 2007-es korosztályban neveztek kézilabdásaink. A felkészülési tornára meghívásos alapon jutottak ki. A céljuk az volt, hogy nagyobb terhelést kapjanak, melyre ez az esemény kiválóan szolgált. A tornán 9 különböző ország csapata vett részt. Kéziseink a 4. helyen végeztek, ami rendkívül szép eredmény. Természetesen a jó hangulat sem maradhatott el, barátságok kötődtek és fantasztikus élményekkel gazdagodtak! Kézilabda csapatunk először játszhatott edzőmeccset az új Fót Városi Sportcsarnokban!

Kézilabda csapatunk 2022.08.22-én U14-es fiai első edző mérkőzése az új Fót Városi Sportcsarnokban került megrendezésre. A srácok két nagyon erős csapat ellen játszottak, az NB I Vác Kézilabda Egyesülete ellen és az NBI Budakalász Klub ellen. Az eseményen résztvevő csapatok és az edzők egyaránt dicsérték az új Sportcsarnokot.  Az augusztusi edzések munkái és az edző táborokban gyakorolt feladatok visszaköszöntek a mérkőzésen. Nagyon sok szülő jött el a szurkolni mindhárom csapat részéről, ami rendkívül lelkesítette a játékosokat.

A felkészülés tovább folytatódik ugyanis hamarosan Szlovákiába utaznak a srácok, hogy ott készülhessenek fel a magyar bajnokságra. Ezúton is gratulálunk a szép eredményekhez, és további jó felkészülést kívánunk az egész egyesület nevében!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva