2022.09.10-én megrendezésre kerül a Fóti Sportágválasztó Családi Napunk!

2022.08.12.
Írta: Fót SE

2022.09.10-én megrendezésre kerül a Fóti Sportágválasztó Családi Nap, ahová sok szeretettel várunk minden sportolni vágyó kicsit és nagyot, fiúkat és lányokat! Gyertek minél többen és töltsünk együtt újra egy fantasztikus napot!

fót sportágválasztó

Addig is  szeretnénk számotokra egy kis betekintést adni szakosztályainkba!

Kézilabda szakosztályunk:

Szakosztályvezető, edző: Jakab Krisztián
Mobil: 06 20 590 6139

Jakab Krisztián (edző)

Magamról:
24 éves koromig kézilabdáztam NB/B csapatokban – Budapesti Honvéd, Dunakeszi VSE.
Az oktatást 27 évesen kezdtem el.
2006-tól a fóti Garay János Általános iskolában kezdtem szakkör jelleggel kézilabda edzést indítani. A szakkört szerencsére kinőttük, rengetek nemzetközi  kézilabda tornán járunk és rendszeresen részt veszünk belföldi tornákon és a Magyar Bajnokságon. 2013/2014-es szezonban felnőtt egy generáció, akikkel nagyon sok helyen jártunk az országban: I. osztályban szerepeltünk, 32 csapatból 15. helyezést értük el. Pest megyében régió bajnokok  lettünk.  A serdülő bajnokságban 2. helyen végeztünk és a nemzetközi tornákon is sok érmet szereztünk. A Dunakeszi Városi sportegyesületben 2013-2020 ig edzősködtem. A mai napig sok helyre járunk – táborokba, bajnokságokra, tornákra.Hiszek a munkában és hiszek abban, hogy minél több tornára el tudunk jutni. Nagyon fontos, hogy ezeken a tornákon, edzéseken közösségek épülnek, barátságok. Rengeteg élménnyel, sok siker és persze kudarccal leszünk gazdagabbak, amiből mind tanulunk. Ezáltal fejlődünk és ezt a tudást tapasztalatot tudjuk átadni a családnak és a társadalomnak. Szorgalom, pontosság, az élethez való pozitív hozzáállás.

Hobbim:

A síelés, kerékpározás és az úszás.

Kosárlabda szakosztályunk

Szakosztályvezető: Surmann Péter

surmannpeter@gmail.com
+36 20 486 2833

Surmann Péter vagyok 36 éves a Fót SE Kosárlabda Szakosztályának vezetője és kosárlabda edzője. Kisgyermek korom óta kosárlabdázom, igazi kosaras családba születtem, minden családtagom foglalkozott szeretett sportágammal, ennek következményeként engem is erre az útra sodort az élet. Játékosként végigjártam az összes utánpótlás korosztályt és valamennyiben sikerült országos bajnoki címet szereznem,majd a felnőttek között is hosszú és sikerekben gazdag pályafutást tudhattam magaménak. Azonban 3 évvel ezelőtt felhagytam az aktív kosárlabdázással és azóta már csak edzősködöm U12-es korosztály alatt. Az edzői munka gyermekeknél nagy felelősséggel jár, ugyanis a sport által igyekszem nemcsak a pályára, de az életre is felkészíteni őket. Közösen tanulunk fegyelmet, figyelmet, csapatban való gondolkodást, törődést és odafigyelést a másikra, mindezt úgy, hogy közben jól is érezzük magunkat. Mert valahol a kosárlabda is egy játék és a gyerekek szeretnek játszani.

Edző

Herjeczki Patrícia
0004patti@gmail.com
+36 20 350 7063

Herjeczki Patrícia vagyok 21 éves Dunakeszi lakos. Babits Mihály Gimnáziumba jártam, most pedig a 3. évemet kezdtem a Testnevelési Egyetemen, edzői szakon. 14 éve kosárlabdázom, jelenleg a TFSE-MTK másodosztályú csapatában játszom. Az előző évben már volt alkalmam kisgyerekekkel foglalkozni, részt vettem a kosárovi programban, ahol 2 óvodában is tartottam kosárlabda foglalkozást. Ezen év tapasztalata alapján jól szót tudok érteni a gyerekekkel, szeretek velük foglalkozni és a célom az, hogy minél több kisgyerekkel megszerettessem a kosárlabdát, és át tudjam nekik adni azt, amiért én is ezt a sportágat választottam.

Hajrá Fót!

 

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva