Egyesületünk mozgalmas hétvégét zárt!

2022.05.30.
Írta: Fót SE

Sziasztok!

Mozgalmas hétvégéje volt az egyesületünknek. Szombaton a gyereknap alkalmával 8 szakosztályunk főzött és látták vendégül a tagságukat. Ezúton is gratulálunk Szilágyi Gábornak, judo szakosztályunk edzőjének és csapatának, akik 2. helyezést értek el a főzőversenyen! Köszönjük a segítőknek, szülőknek kilátogatóknak!

Délután pedig a felnőtt csapatunk játszotta le az idénybeli utolsó bajnoki mérkőzését. Azt már tudtuk, hogy 27 év után újra bajnokságot nyerünk viszont megvolt a lehetőségünk, hogy mindezt pontveszteség nélkül 100%-os teljesítménnyel, csak győzelmekkel érjük el. Jelenleg 4 csapat van az országban a 2.000 feletti indulóból, aki ezt elmondhatja magáról. A 100 fő  feletti kilátogató néző remek hangulatot teremtett a bajnokavatás alatt.

Szombaton így történelmet írtunk, nyertünk. Serdült Tamás vezetőedző és csapata dicsőséget és elismerést hozott Fótra. Köszönjük nekik és gratulálunk a csapatnak. Szerencsére megvan a csapategység és a jó hangulat garantált, hasonló folytatásban bízunk.

Mindeközben a Polgármester úr, Dr. Vass György az U13-as bajnokcsapatunknak is kiosztotta az aranyérmet hiszen ők is megnyerték a bajnokságukat egy kiemelten nehéz csoportban. Gratulálunk az edzőnek Varga Zoltánnak és a csapatnak ,köszönjük a szülők, családtagok buzdítását.

 

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva