Pontveszteség nélkül nyerte a bajnokságot a Fót SE I.

2022.05.29.
Írta: Fót SE

Az már korábban eldőlt, hogy a csapat megnyerte a bajnokságot, ennek ellenére az utolsó fordulóban is győzni kellett a 100 százalékos teljesítmény megőrzéséhez. Az ellenfél a Veresegyház LUA nem adta könnyen magát. A hetvenedik percben szerezte meg a vezetést a hazai csapat Krusinszki Csaba góljával, majd egy újabb gólt lőttek két perccel később. Ekkor Borsos Kálmán Milán volt eredményes. Izgalmassá tette a mérkőzés utolsó perceit, hogy a Veresegyház a 76. percben szépített, de végül a Fót SE I. megszerezte ebben a fordulóban is a 3 pontot.

A szokásosnál nagyobb és nagyon lelkes szurkolótábor óriási ovációval ünnepelte a csapatot, mely tagjainak később a város polgármestere, az MLSZ részéről Szendrő Dénes, Szkala Sándor, a Fót SE labdarúgó-szakosztályának a vezetője és Elek Andrea adták át a bajnoki érmeket. Szintén ez alkalommal kapta meg az U13-as csapat is az érmeit – ők a korosztályukban a IV. osztály Közép-csoportjában nyertek.
A Fót SE edzője, Serdült Tamás természetesen nagyon boldog volt a mérkőzés után: “Számítottam arra, hogy kemény meccs lesz a mai, de szerencsére nyertünk , így sikerült 22-ből huszonkétszer győznünk” – ez volt már a fél távnál is a cél. “Gratulálok a csapatomnak, jó szezonunk volt, jövőre igyekszünk felkészülni az újabb kihívásokra. Gratulálok a mai ellenfelünknek és az összes több csapatnak is az osztályban”.
A város polgármestere, Dr. Vass György a mérkőzés szünetében ezt mondta:
Kellemes meglepetés mindenféleképpen, éppen ideje már, hogy elkezdjünk lépegetni fölfele. A lehetőségek megvannak, a feltételek adottak. Mi igyekszünk megadni azokat a lehetőségeket, amiket az önkormányzat meg kell, hogy adjon. Örülünk annak, hogy a labdarúgó-szakosztály elérte ezt az eredményt, és hogy reménykeltő fiataljaink vannak. Az ember, látva ezt a meccset, el tudja mondani, hogy bizony-bizony, több van ebben a csapatban, mint megye 4. Nyilván jön a megye 3, aztán a megye 2 – szépen-szépen, általában 2-3 évenként lehet ugorni. Reméljük, a léc nem lesz olyan magas, vagy meg tudjuk ugrani azt a magasságot. Büszkék lehetünk a csapatra és büszkék is vagyunk.
Forrás: fotinfo.hu
Várunk minden sportot szerető vagy kipróbálni vágyó gyermeket, és felnőttet, a szakosztályainkba.
Elérhetőség: Kapitány Zoltán +36 20 932 0655
Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva