A Kisalag elleni 6:0-lal a Fót SE I. továbbra is megnyerte minden meccsét az idei bajnokságban.

2022.05.16.
Írta: Fót SE

A Kisalag elleni 6:0-lal a Fót SE I. továbbra is megnyerte minden meccsét az idei bajnokságban.

A két csapat előző mérkőzése a Balogh Sándor Sportcentrumban szoros volt és Olajos Sándor, a Kisalag edzője bízott abban, hogy hazai pályán vissza tudnak vágni. Mint elmondta, nekik továbbra is a harmadik hely megszerzése a cél és ehhez kéne egy jó eredmény.

Arra a kérdésre, nem zavarná-e, ha egy esetleges győzelemmel vagy pontszerzéssel megszakítanák a Fót SE I. sorozatát, ez volt a sportszerű válasz: ” A barátság csak a pályán kívül van, a 90 perc alatt ezt megpróbáljuk félretenni, azért vagyunk itt, hogy győzzünk és ők is, várunk egy jó mérkőzést”. Olajos Sándor még hozzátette, hogy a játékosállomány alapján a 4. hely is nagyon szép teljesítmény – ha összejön a dobogó, akkor az csak a pont az i-re, “fagyira a kis csokipor”, bár ezt nagyon szeretnék.

A mérkőzés után Serdült Tamás, a Fót SE I. játékosedzője elmondta, hogy elégedett a csapatával, amit egész héten terveztek és gyakoroltak, azt kihozták magukból. Sajnos volt egy sérülés, a csapatkapitány Mikulka Gyulának egy csúnya szabálytalanság miatt bedagadt és bevérzett a szemhéja és az arccsontja, de a helyzethez képest jól van – tette hozzá.Lehet, hogy a szabálytalanság durva volt, de jó volt látni, hogy az azt okozó kisalagi focista segített az ápolásban és támogatta a játékost, amikor le kellett mennie a pályáról.


A gólokat Baranyi Bence, Takács Attila, Czill Balázs, Bódizs Milán, Farkas Krisztián és Mezey Ádám szerezték.
A Fót SE II.-nek az alsóházban sajnos nem megy ilyen jól. Ők 2-0-ra kikaptak a Kerepesi VSE-től és az utolsó helyen állnak.

Forrás: https://fotinfo.hu/

 

Hajrá Fót!

 

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva