2022.05.14-én lezárul az előnevezés a Fóti- Futira!

2022.05.13.
Írta: Fót SE

2022.05.28-án Fóti Futi! Ne felejtsd el, hogy az előnevezés 2022.05.14-én szombaton 20:00-kor lezárul!

Ha Te sem szeretnél lemaradni, akkor a következő linkre kattintva tudod előnevezésedet leadni:

https://nevezes.fotifuti.hu/kategoria/1_Online-elonevezes

Ismerd meg Te is a Fóti Futi rövid történetét:
„Rövid történetünk:
Két fóti sportember (Udvardi Péter és Károlyi Lajos) több rangos amatőr hazai és nemzetközi versenyen résztvéve felismerte, hogy szükség lenne egy olyan sportrendezvényre, ahol a fóti fiatalokat megmozgatják, a sportolás örömére vezetnék rá őket. Hozzájuk csatlakozott barátjuk Csomor Elek és mindhármójuk családja, hogy segítsék őket a szervezésben. A verseny napján ismerősök, barátok, diákok segítenek még, hogy önkéntes munkájukkal hozzájáruljanak a verseny gördülékeny lebonyolításához.
2007-ben sikerült első ízben megrendezni a versenyt, tisztán civil összefogásként. Szponzorok (helyi vállalkozók, barátok) segítségével szerveződött a verseny az első négy évben. Sikerült becsatlakozni a városi főzőversenyhez, ahol – reméltük – elegendő ember megfordul ahhoz, hogy a verseny sikeres legyen. Már első évben több, mint 100 induló volt és ez a létszám már 2010-ben 400 fölé emelkedett. A versenyhez évről évre egyre többen csatlakoznak, már átléptük a 600-as induló létszámot.
A sikeren felbuzdulva létrehoztuk saját egyesületünket: Impulzus Sport, Szabadidő és Kulturális Egyesület néven 2014-ben.
Célunk, hogy a testnevelő tanárok segítségével minél több gyereket,fiatalt mozgósítsunk, ezért kitaláltuk, hogy az iskolák között versenyt hirdetünk. Díjazzuk a legtöbb tanulót mozgósító iskolát, valamint a leggyorsabb iskola vándorkupát és sportszereket kap ajándékba.
A kezdeményezés non-profit: a támogatók felajánlását teljes egészében a verseny szervezésére és a versenyzők ajándékára fordítottuk/fordítjuk. Nagy sikerként értékeljük, hogy az utóbbi években annyi támogatást tudtunk összegyűjteni, hogy chip-es időmérést használhattunk. A befolyt nevezési díjakból jótékony célra ajánlottunk fel, valamint más rendezvényeket finanszírozunk. Az Impulzus Egyesület számviteli keretet ad, hogy a támogatók adományukról igazolást kapjanak.
A szervezés minden évben sok energiát és időt igényel a szervezőktől. Örömmel várjuk újabb önkéntesek csatlakozását! 🙂
Üdv, a Fóti-Futi csapata”
forrás: https://www.facebook.com/fotifuti/?ref=page_internal

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva