Köszönjük a Casa pizzéria és étterem tulajdonosának támogatását!

2022.04.06.
Írta: Fót SE

Egyesületünk ezúton is hálásan köszöni a Casa pizzéria és étterem tulajdonosának Antal Albertnek vagy ahogy mindenki ismer „Öcsinek” a támogatását!

Ha valaki nem ismerné a Casa pizzéria és étterem céget, akkor kérlek mondj pár szót magadról!

Pályafutásomat a Duna Korzó étteremben kezdtem, mint felszolgáló. 1996-ban kerültem Fótra, ahol a Fáy Présházat kezdtük el üzemeltetni. A Casa Pizzéria és éttermet 1997 óta működtetem.

 

Te magad is Fóton élsz?

Igen, 1996 óta élek Fóton.

 

Ha jól tudom van kötődésed a fóti sporthoz is?

Igen, futballoztam az öregfiúkban ameddig tehettem, csak sajnos csípő protézis beültetése miatt abba kellett hagynom.

 

A Casa pizzéria Fóton talán a legnagyobb étel kiszállítással és vendéglátással foglalkozó cég, nagyon széles a vevőkörötök és nagyon sokan dicsérik a termékeiteket. Mit gondolsz mi a sikereitek kulcsa?

Örülünk neki, habár nálunk is előfordulnak kisebb- nagyobb problémák, mint minden vállalkozás életében, de igyekszünk általánosságban a jó dolgokat kivenni belőle, tanulni és építkezni a hibákból, hogy minőségi termékeket tudjunk kínálni vevőink számára. Talán ez lehet a sikereink kulcsa is.

 

Melyek azok a termékek, amiket a leggyakrabban rendelnek tőletek?

Változó. A szünetekben és az iskolákban javarészt, azért a pizza a fő dolog. Ünnepekre, ballagásokra, rendezvényekre a frissen sült tálaink is nagyon kelendőek.

Ha jól tudom pizzáitokat a glutén érzékenyeknek sem kell nélkülözniük.

Igen, kínálatunkba már szerepelnek a gluténmentes termékek, amelyek nagy népszerűségek örvendenek így sokan kérnek gluténmentes tésztát vagy pizzát.

 

Te, mint vezető sportolsz-e jelenleg, illetve a családodból esetleg valaki az egyesület tagja?

Sajnos nem, számomra a sportot az egészségügyi állapotom nem teszi már lehetővé. De folyamatosan figyelemmel kisérem a fóti eredményeket és nagy szurkolója vagyok az Újpest csapatának már gyerekkorom óta.

 

Miért gondoljátok úgy, hogy Fóton érdemes a nonprofit szervezeteket támogatni, illetve láttok- e fejlődést az elmúlt időszakban?

A sportban és az infrastruktúrában is látunk fejlődést, ezért úgy gondoljuk érdemes segíteni. Mi a termékeinkkel tudunk támogatást nyújtani. Úgy gondoljuk, hogy minden támogatás jól jön ezeknek a szervezetnek.

 

Köszönjük a riportot és az együttműködésüket!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva