Sportszakmai vezetőnk céljai

2022.02.14.
Írta: Fót SE

Egyesületünk 2022 február 1- jével határozatlan időre szerződést kötött Katona Mátéval labdarúgó szakosztályunk szakmai vezetésének ellátására. Ezen szakmai feladatok egészen az U7-es korosztálytól az U19-ig terjednek, magába foglalva az ovifoci képzést is. Mindezek mellett Máté az U11-es csapatunk vezető edzője.

Azok számára, akik még nem ismérnék, egy rövid bemutatkozással készültünk:

Katona Máté U11-es korosztályú labdarúgó csapat edzője vagyok. Néhány mondatban szeretném összefoglalni labdarúgó pályafutásomat:

6 éves koromban kezdtem el focizni az Újpestben, ahol 10évet töltöttem. Onnan a Vasasba vezetett az út, ahol egy évvel később már az NB1-es felnőtt csapat tagjaként profi labdarúgó lettem. 2011-ben 21 évesen már csapatkapitányként vezettem ki a csapatot az AS ROMA elleni centenáriumi mérkőzésre, amire nagyon büszke vagyok. A labdarúgás egész életemben meghatározó szerepet töltött be.

Célunk, hogy a fóti sportéletet felemeljük és népszerűsítsük. Ezen belül a labdarúgás szakmai munkájáért felelek, hogy a gyerekek minél magasabb szintű képzést kapjanak. Létrehoztunk egy képzési rendszert, ami alapján működtetjük a továbbiakban a szakosztályt. Szeretnénk elérni, hogy a nálunk pallérozódó gyerekek által erősebb utánpótlás bázissá váljunk, illetve, hogy tőlünk kerüljenek magasabb szintű klubokba. Büszkék lennénk, ha évek múlva egy profi futballista elmondhatná magáról, hogy „A Fót SE-ben kezdtem focizni”.

Várunk  sok szeretettel minden sportolni vágyót a Fót Sportegyesületben!

Amennyiben kérdése, vagy észrevétele van, kérjük a következő e-mail címen jelezze: adminisztracio@fotsportegyesulet.hu

Hajrá Fót!

 

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva