Nagyszerű eredmények a szekszárdi Karate versenyen

2021.09.27.

Szeptember 25-én, szombaton Szekszárdon rendezte meg a Bátaszék S.E. a XVI. Cikádor Kupát. Bár két héttel korábban a Fót Sportegyesület versenyzői a Budapest Openen már kipróbálták magukat, mégis számunkra hosszú idő után ez volt az a hazai verseny, ahová azért vittük el sportolóinkat, hogy a másfél éves kihagyás után visszavezessük őket a küzdőtérre.

Szereplésünk felülmúlta elképzeléseinket, hiszen egyik sportolónk sem távozott üres kézzel. A rendezvényen 22 klub vonultatta fel közel 300 versenyzőjét, akik összesen 360 nevezést adtak le. A versenyzés gyakorlása miatt versenyzőinket az eggyel magasabb kategóriákban is megversenyeztettük. A 9 órakor kezdődő verseny 5 küzdőtéren zajlott. A Fót SE versenyzői a Nihon Újpalotai S.E. színeiben indultak, akik a nap végére 1 arany, 1 ezüst és 4 bronzérmet gyűjtöttek össze. A legsikeresebb sportoló Oppenauer Botond volt, aki döntőt a befejező mérkőzéshez méltóan egy hatalmas fejrúgással fejezte be.

Eredmények:

• Barta Bodza (Garay Általános iskola, 6.C osztály) formagyakorlat III., kadet formagyakorlat III., küzdelem III.
    Barta Zselyke (Garay Általános iskola, 3.B osztály) küzdelem II.
  • Ernyes Anna (Garay Általános iskola, 6.C osztály) formagyakorlat III., küzdelem III.
  • Oppenauer Botond (Fáy András Általános iskola 8.A osztály) küzdelem I.

Az egyesületről annak aki karatézni szeretne:
Az egyesület 1999 óta működik, székhelye Budapesten a XV. kerületben van. 4 edzővel gondoskodunk az utánpótlás oktatásáról és a versenyzők felkészítéséről. Jelenleg minden nap tartunk edzéseket összesen 7 helyszínen, ebből Fóton az alábbi iskolákban:

• Szent Ágoston Általános iskola: hétfő 19:00 – 20:30
  • Fáy András Általános iskola: szerda 15:00 – 16:30
  • Garay János Általános iskola: szerda 17:30 – 19:00 és péntek 16:00 – 17:30

További információkért keressék fel az egyesület honlapját: www.nihon-hungary.eu

Ha tájékoztatást szeretne kapni az egyesülettől kérem kérje a felvételét a csoportba:

Elérhetőségeink:

Szécsényi Attila Zsolt, S.E. Elnök