Fóti Sportválasztó családi nap – beszámoló

2021.09.21.
Írta: Fót SE

Fóti Sportválasztó családi nap – 2021.09.19., vasárnap 09:00-14:00

Sportágválasztó

Kedves Fótiak, Tisztelt Sporttársak!

Örömmel számolunk be hétvégi rendezvényünkről, a Fóti Sportválasztó családi napról, melyet a Fót Városi Sportegyesület és a Fót Sportegyesület szervezett és valósított meg a Balogh Sándor sporttelepen.

Az eseményen az érdeklődők kipróbálhatták a labdarúgást, kézilabdát, kosárlabdát, röplabdát, atlétikát judot, kempót, karatét, teniszt, BMX-et, modern táncokat és a sakkot. Az állomásokon szakképzett edzők várták a gyerekeket, akik megnézhették, hogy milyen egy-egy edzés az adott sportágban. Ezzel párhuzamosan a Fót Sportegyesület szakosztályainak igazolt versenyzői bemutató edzéseket tartottak a pályán. Volt színpadi bemutató, ugrálóvár a kicsik örömére és főztünk bográcsban.

Hálásan köszönöm a közreműködőknek, segítőknek, szakosztályaink tagjainak és vezetőinek, hogy önzetlenül, a saját szabadidejüket feláldozva vettek részt az eseményen. Már hónapokkal ezelőtt elkezdtük a szervezést, egyeztetést a szakosztályokkal. A helyszínen több tucat ember azon dolgozott, hogy a kilátogatók a lehető legjobban szórakozzanak, biztonságosan és gördülékenyen haladjon a rendezvény. Külön köszönet Tóthné Nagy Zsófiának, aki a Fót Városi Sportegyesület és a Fót Sportegyesület égisze alatt a fő szervezője volt az eseménynek.

A legnagyobb köszönet mégis nektek, a látogatóknak és gyerekeknek szól, köszönjük, hogy jöttetek, ott voltatok, érdeklődtetek, kipróbáltátok a sportágakat, nyitottak voltatok! A rendezvény során tapasztalt esetleges hibákért elnézést kérünk, legközelebb ezeket a tapasztalatokat is számításba vesszük.

Az esemény számokban:

200 regisztráltra és 400 látogatóra számítottunk, ez volt a sarokszámunk, amihez szerveztük a részleteket.

Ami történt és hihetetlenül örültünk a nagy érdeklődésnek:

279 gyermek regisztrált. Délelőtt 10:00 és 11:30 között hozzávetőlegesen 950-1.000 ember volt egyszerre a helyszínen: sportágválasztók, családtagok, egyesületünk edzői, tagjai, szervezők.

300 adag gulyáslevest főztünk, 15 ajándékkal készültünk a tombolán, nagyjából 150 000 Ft értékben.

A szakosztályoknál 163 érdeklődő regisztrált, cserélt elérhetőséget.

Fót összes iskolájából, óvodájából érkeztetek a rendezvényre, sőt sokan voltak nem fóti lakosok is.

Az esemény költségvetését a Fót Városi Sportegyesület biztosította a Bethlen Gábor Alapítvány által kiírt Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program keretén belül elnyert 1.6 millió forintból. Főbb vásárlásaink: hozzávetőlegesen 600 000 Ft sporteszköz – kosárpalánkok, röplabda háló, egyéb eszközök; marketing, szóróanyag 200 000 Ft; bérleti díjak 400 000 Ft, étel, ajándékok, egyéb tételek 400 000 Ft.

Véleményünk szerint a sportágválasztó hatalmas siker volt, van igény a lakosok, gyermekek körében a sportra az együtt töltött időre, ezért jövőre is megtartjuk, és várunk mindenkit sok szeretettel! Ha addig is szívesen találkoznátok velünk és sportolnátok akkor keressétek a www.fotsportegyesulet.hu weboldalán vagy a facebook oldalunkon a szakosztályaink vezetőit.

A Facebook poszt alatt várjuk a kommenteket, észrevételeket (legyen az pozitív vagy negatív), tanulni szeretnénk belőle! 🙂

Köszönjük, hogy velünk voltatok és veletek lehettünk! Hajrá Fót!

Kapitány Zoltán, a Fót Sportegyesület vezetője

A Fótinfó beszámolóját itt olvashatjátok >>>

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva