Második lett a Fót SE I. csapata

2021.05.30.
Írta: Fót SE

A Balogh Sándor Sportcentrumban lejátszott mérkőzés után, dr. Vass György polgármester adta át az ezüstérmeket és a helyezésért járó trófeát a játékosoknak és a csapat vezetőinek.

Ilyen siker nagyon rég volt a városban! A Fót SE. I. a IV. osztályú felnőtt bajnokság Közép-csoportjában ért el második helyezést. Az átadásra több játékos elhozta a gyermekét is, és így velük együtt örültek az elismerésnek.

Mint Serdült Tamás, a csapat edzője elmondta, annak ellenére, hogy az utolsó két meccsen veszítettek, előtte volt egy nagyon hosszú veretlenségi sorozatuk 11 mérkőzésen keresztül. Az ezüstérem a múlt heti forduló eredményei után már biztos volt, így a csapat tagjai ,,fejben már nem voltak itt” – tette hozzá Tamás.

Az egész éves munka viszont meghozta a gyümölcsét, a szép eredményt, és ez a csapatra is lelkesítően hat. Dr. Vass György polgármester is büszke volt a csapatra és gratulált az eredményhez.

A mérkőzés a Visegrádi SE ellen valóban nem volt sikeres, az ellenfél három nullra nyert, mert ők motiváltabbak voltak: a győzelemnek köszönhetően lettek végül harmadikok.

Forrás: fotinfo.hu

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva