Focimeccs Fóton, baráti gulyással. Nyert a Fót SE I. Pomázon

2021.05.17.
Írta: Fót SE

Még gyönyörű időben játszották vasárnap a Fót SE II – Kisalag SC mérkőzést a Balogh Sándor Sportcentrumban. A vége: 2-2.

A IV. osztályú felnőtt bajnokság Közép-csoportjának alsóházi rájátszásában jelenleg a Kisalag áll jobban, és Olajos Sándor, a csapat edzője a mérkőzés előtt bízott a jó szereplés folytatásában. Mint elmondta, a céljuk a 6. hely megszerzése, vagyis a rájátszásban a 2. hely.

A meccsen kétgólos előnyt szerzett a vendégcsapat (egyiket tizenegyesből) , de a hajrában a Fót SE kiegyenlített. Az utolsó gólt 11-esből szerezték, ráadásul megismételt lövésből, melynek jogosságát a kisalagiak látványosan vitatták. A hangulat feszült lett, bár a harag a bírókra irányult.A fótiak edzője, Balogh Béla a mérkőzés után azt mondta, hogy “rossz felfogásban játszottunk, féltünk is,  de a büntetőt megérdemeltük, szerintem igazságos eredmény született. Sajnos, nem tudtunk győzni.”Olajos Sándor, a kisalagiak edzője elégedett volt az eredménnyel. “Gratulálok a csapatomnak, nagyszerű teljesítményt nyújtottak, főleg az első félidőben. Idegenben egy jóval fiatalabb csapat ellen rendben van a döntetlen.”Azt, hogy a feszült hangulatú végjáték ellenére a két “testvércsapat” közti kapcsolat baráti, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a játék után közösen fogyasztották el a helyszínen kondérban készített gulyást.A fóti gólokat Szabó Martin Krisztián és Farkas Krisztián, a kisalagiakat Salánki József és Virág Tamás szerezték.A Fót SE I. a felsőház rájátszásban, nagy fölénnyel nyert Pomázon 5-2 – re, így megerősítették 2. helyüket. Góllövők: Mezey Ádám 2 gól  (33.perc és a 36.perc), Krusinszki Csaba (49.perc), Baranyai Bence (58.perc), és Potornai Miklós ( 83.perc)

Forrás: fotinfo.hu

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva