Öregfiú-bajnokság, Fót SE I. – Leányfalu SE 4:0

2021.03.30.
Írta: Fót SE

Gyönyörű időben kemény, hajtós meccset játszottak a csapatok a nyugati csoportban.

A mérkőzés előtt beszélgettem Király Istvánnal, a fótiak csapatösszetartójával, intézőjével. Valódi edzője nincs a csapatnak,  bár a bajnokság alatt heti egyszer, azon kívül heti kétszer összejönnek a kicsi műfüves pályán.

Ahogy István elmondta, nagyon jó társaság ez, a csapatnak csak körülbelül a fele fóti és nagyjából a fele futballozott korábban.

Az ellenfél “edzője” (azért az idézőjel, mert edzéseik nincsenek) Schillerwein László, aki maga is játszik a csapatban. Náluk főleg a korábban a megyei bajnokságban játszó sportolók alkotják a csapatot.

A Fót SE Öregfiúk csapat a Leányfalu SE legyőzése után most a második helyen szerepel a tabellán. A jó hangulatú és sportszerű mérkőzésen négy hazai gól született. Gólszerzők: Tapodi Tivadar, Csuka Gergely 2 és Potornai Miklós.

A csapat tagjai nem csak a pályán, hanem azon kívül is szerveznek közös rendezvényeket. El lehet mondani, hogy kiváló baráti és sportközösség ez.

A legfőbb összetartó ereje Király István, akire mindig lehet számítani: szervez, intéz, segít és a baráti focikon néha még beáll egy kicsit játszani is.

Forrás, fotó: fotinfo.hu

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva