Interjú Nagy Bencével a Fót SE labdarúgójával

2021.03.17.
Írta: Fót SE

Elindítjuk az interjúsorozatunkat. Bemutatjuk a szakosztályaink vezetőit, edzőit, sportolóit. Egyesületünk életét így még közelebbről ismerhetitek meg. Első interjú alanyunk Nagy Bence, aki immáron 11 éve erősíti a labdarúgó csapatainkat.

Mikor és kinek köszönhetően kerültél kapcsolatba a Fót SE egyesülettel?

2010 körül kezdtem lejárni a fóti pályára. De ezelőtt már több éve kapcsolatban voltam az egyesülettel. Nagypapám sok időt töltött a pályán, és sokszor engem is levitt. Így kezdett el egyre jobban érdekelni a labdarúgás.

Mit vársz saját magadtól a tavaszi szezonban?

Azt, hogy minél több mérkőzésen részt vegyek, és sok tapasztalatot szerezhessek. Az eddig szerzett rutinommal és mentalitásommal sokat tudok segíteni a csapattársaimnak mind a pályán, és az edzéseken is. A saját, egyéni célom minél kevesebb kapott góllal hozzuk le a meccseket, és ezzel növelni a csapat győzelmeinek számát.

Mióta sportolsz a Fót Se csapatában?

2010 óta sportolok az egyesületnél. Az U19-es csapatot erősítem, mint középhátvéd. A csapat most a közép mezőnyben van, számos nehéz és könnyebb meccs van még előttünk.

Mit szeretsz legjobban az edzéseken?

Az edzéseknek van egyfajta családias hangulata, ami az edző és a csapatkapitány érdeme. Ez elfeledteti a nehézségeket, segít kikapcsolni és koncentrálni a változatos feladatokra.

Ki az edződ?

Serdült Tamás

Hogy fér össze a tanulás a sporttal?

Meg kell találni a tökéletes egyensúlyt az edzések, és a tanulás közt. Sok osztálytársam az edzések utánra hagyja a tanulást, én azonban próbálom befejezni a feladatokat az edzésig, hogy 100%-ban az erre tudjak koncentrálni.

Mi a kedvenc időtöltésed?

Nehéz kérdés, nem tudnék egy adott tevékenységet mondani. Az biztos, hogy több is kapcsolódik a sportokhoz. Érdekel az e-sport,és az autósport is, azon belül a WRC.  Sokat foglalkozok az e-sporttal, és próbálok benne fejlődni de ezt csak hobbi szinten űzöm.

Milyen felszerelésnek, létesítménynek örülnél a legjobban?

Olyan felszerelésnek örülnék, amivel az állóképességet lehet fejleszteni.

Mi a kedvenc ételed?

Az olasz konyhát kedvelem a legjobban. A tenger gyümölcsei tésztának sose bírok ellenállni.

Van-e testvéred? Ő is sportol?

Igen van. Ő is futballozik, így egy egészséges verseny alakult ki kettőnk között, hogy ki lehet a jobb  labdarúgó. Ezt még nem sikerült eldönteni.

Nagyon köszönjük a válaszaidat. Sok sikert kívánunk a tavaszi fordulókhoz.

Várunk minden sportot szerető  gyermeket, és felnőttet a szakosztályainkba.

Elérhetőség: Kapitány Zoltán +36 20 932 0655

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva