2022.09.10-én megrendezésre kerül a Fóti Sportágválasztó Családi Napunk!

2022.08.15.
Írta: Fót SE

2022.09.10-én megrendezésre kerül a Fóti Sportágválasztó Családi Nap, ahová sok szeretettel várunk minden sportolni vágyó kicsit és nagyot, fiúkat és lányokat! Gyertek minél többen és töltsünk együtt újra egy fantasztikus napot!

fót sportágválasztó

Addig is  szeretnénk számotokra egy kis betekintést adni szakosztályainkba!

BMX Szakosztályunk:

Kővári Bence vagyok, 22 éves, törzsgyökeres fóti lakos. A Garay színeiben nevelkedtem, ezután Budapesten a Katona József Szakgimnáziumában folytattam tanulmányaimat, itt is érettségiztem le, informatikus szakon. Körülbelül 10 éve vagyok a BMX szerelmese, és ez a szenvedély a mai napig csak fokozódik napról-napra. Ez a sport megtanít a kitartásra, a koncentrációra, és még is egy szabadság érzést ad, ezért választottam ezt a sportot. (Ezen kívül a Ferencváros focistája voltam 13 éven keresztül) 6-14 éves gyerekekkel foglalkozom, és nagyon fontosnak tartom azt, hogy megtaláljam mindenkivel a közös hangot, de hál’isten ez a “képességem” visszajelzések alapján nagyon fejlett.

Véletlenszerűen estem bele az edzősködésbe, de úgy éreztem egyből, hogy hazaértem és ez az, amit csinálni szeretnék. Kis csapatunk már az első versenyén több dobogós helyezést is ért el, célunk ezt a jó szokásunkat megtartani! És mi kellene több egy szép naphoz, mint BMX-ezni a barátokkal, és örülni egymás sikerének?

„FSE BMX KIDS” A BMX-ezés a szabadságról és a laza felfogásról szól. Azonban, ha ez kordában van tartva, edzések keretén belül akkor gyorsítani lehet a fejlődést, és el lehet kerülni az értelmetlen sérüléseket. Célunk, hogy egy biztos alapot adjunk a BMX elsajátításához, ami után rajtad áll, hogy milyen stílusban biciklizel. Kreativitásban határ a csillagoség. Itt az edzőt inkább nevezném mentornak, aki segít elsajátítani az alap trükköket, ugratásokat. Fontos, hogy megmaradjon a BMX-ezés szabadsága, és jó barátságok épüljenek a csapatban, amiből nincs hiány!

 

Sakk Szakosztályunk:

Kárpáti Gábor edző

1963. február 25-én, Budapesten születtem. Nős vagyok, feleségem Erzsébet, gyermekeik Bánk (1995), Kincső (1998), Kende Vajk (1998).
Jelenleg a Fóti Közös Önkormányzati Hivatal közbiztonsági és hulladékgazdálkodási referense vagyok.

Sakkjátékosként a legmagasabb Élő pontszámom 1894 (2008 július). 2010 óta bíráskodok, a nemzeti versenybíró minősítést 2013. augusztusban kaptam meg. A Hóbagoly Kupa versenyek szervezője és bírája vagyok. Segédbíróként részt vettem 2017–2019-ben a Dr. Hetényi Géza emlékversenyeken (GM-kör), a 2018. évi férfi K.O. Magyar Bajnokság döntőjében és a 2019. évi női és férfi K.O. Magyar Bajnokság döntőiben.

 

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva