4. alkalommal és rekord számú kilátogatóval zártuk az idei Sportválasztó Családi Napunkat!

2024.09.19.

Több, mint 200 regisztráló, több 100 kilátogató, 17 szakosztály színpadi bemutatója és számos színes alternatív program szinesítette rendezvényünket!

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki kilátogatott és részt vett a Sportválasztó Családi Napunkon! Fantasztikus hangulatban telt a nap és öröm volt látni a gyerekek lelkesedését a különböző sportágak és alternatív programjaink iránt! Reméljük, hogy mindenki megtalálta a számára megfelelő sportágat, amelyben örömét leli!

Köszönjük Fót Város Önkormányzatának, a Közszolgáltatóknak, a helyi civil szervezeteknek és partnereinknek a támogatását, akik nélkül ez a rendezvény nem jöhetett volna létre! Köszönjük szakosztályaink részvételét és aktív együttműködését, akik bemutató edzéseikkel emelték rendezvényünk színvonalát!

Végül, de nem utolsó sorban külön köszönet illeti önkéntes segítőink munkáját, akik fáradhatatlanul dolgoztak azon, hogy minden zökkenőmentesen működjön!

Köszönjük, hogy velünk tartottatok! Reméljük, hogy jövőre is találkozunk! Várunk sok szeretettel minden sportolni vágyót szakosztályainkba!

Gyertek és sportoljatok nálunk!

Fotó: Simkó Gábor