Kiemelkedő teljesítménnyel zárta a 2023/2024-es szezonát a Felnőtt II.-es csapatunk!

2024.06.06.
Írta: Fót SE

Szívből gratulálunk Felnőtt II.-es csapatunknak a 2023/2024-es szezonban nyújtott kiemelkedő teljesítményért!

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a tabella III. helyét sikerült megszereznetek! Ez a nagyszerű eredmény a kemény munkátok, kitartásotok és csapatmunkátok gyümölcse! Köszönjük, hogy hétről hétre izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzéseket láthattunk tőletek! Mikulka Gyula a Felnőtt II.-es csapatunk vezetőedzője a következő képpen értékelte szezonukat:

„Szezon összefoglaló, előrelépés a tavalyi évadhoz képest:

Az előző szezonban kezdődött a közös utunk a csapattal. 2022/23-as bajnokságban sikerült az alsóházat megnyerni, ez bizakodásra adott okot a jövőre nézve.  Ennek folytatásaként magasabb célokat, a dobogó elérését tűztük ki erre az idényre, nagy reményekkel álltunk a 2023/24-es szezon előtt.

Néhány új játékos érkezésével, egy erős nyári felkészülés után teljesítményünket ott folytattuk, ahol az előző szezon végén abbahagytuk, és ez a pontokban is megmutatkozott. Az első hat fordulóból öt mérkőzést megnyertünk – köztük idegenben győztük le a tavalyi bajnok Üröm együttesét. Majd a szomszédvár Dunakeszi ellen egy hazai magabiztos győzelemmel (4-1) folytattuk az utunkat. Az őszi szezont a harmadik pozícióban fejeztük be, közel az első helyhez, ez bizakodásra adott okot. Úgy gondolom, elért eredményeinkkel ellenfeleink tiszteleteit is kiérdemeltük.A téli felkészülésünk pazar volt, kemény munkát végeztünk. Közben ismét érkeztek új játékosok (ami mutatja, hogy valamit jól csinálunk), akiknek beépítése a csapatba időt vett és még fog is igénybe venni. A pontvadászat második felében problémáink adódtak a mutatott játékunk pontokra váltásával, a tavaszi előadássorozat helyenként akadozott, talán túlzottan akartak a srácok, ami miatt vesztettünk biztosnak vélt pontokat. Több mérkőzésen is jobban játszottunk ellenfelünknél, megszereztük a vezetést vagy épp hátrányból álltunk fel, de hibáinkkal kiengedtük kezeinkből a győzelmet. Az utolsó előtti fordulóban a sorstól ismét labdát kaptunk, amivel ezúttal élni tudtunk, és kihasználtuk az adódó lehetőséget. A fiúk ellenállhatatlan akarásának köszönhetően a Kismaros és a Tinnye legyőzésével megszereztük a bronzérmet, visszaszereztük a dobogós helyünket.

Egy gondolat erejéig a Kismaros II.-Verőce elleni idegenbeli mérkőzésre ki kell térnem. Azon a mérkőzés megmutattuk, milyen egy igazi CSAPAT. Hektikusan zajlott a mérkőzés egy szerintem jó focit játszó, sokkal többre érdemes csapat otthonában. 3-2-re vezettek a 90. percben, elúszni látszott a dobogó. De volt tartásunk és hitünk, a 90. percen előbb egyenlítettünk, majd a ráadás utolsó 94. percében megnyertük a mérkőzést! Ez leírhatatlan érzés volt a csapat minden tagjának, az addig kiváló csapategység és hangulat még magasabb szintre lépett.Az egész szezon során minden edzés kivétel nélkül óriási létszámmal és teljes erőbedobással zajlott, ahogyan a mérkőzésekre is maximum létszámmal érkeztünk minden héten. A mérkőzés keret összeállítása is folyamatos „nehézséget” okozott, hogy ki kerüljön ki vagy éppen be az adott bajnokira. A srácok hétről hétre nehéz helyzetbe hoztak a teljesítményükkel (köszi fiúk). Szerintem ezen a szinten igazán kivételes a helyzetünk, de még magasabb osztályokban is megirigyelnék.  Aki ismer, tudja, hogy maximalista vagyok és folyamatosan a legjobbra vagy annál is jobbra törekszem – magammal szemben is.

Az általam megfogalmazott célokat elértük, előreléptünk a tavalyi évadhoz képest, amiért szeretnék gratulálni a sikerhez minden játékosnak, stábtagnak, egyesületi dolgozónak, vezetőségnek és nem utolsó sorban a Családomnak! Köszönöm azt a rengeteg időt, munkát és elhivatottságot, amit az egész szezon során beletettek, hogy a végén ünnepelni tudjunk.A jövővel kapcsolatban pedig, jó úton járunk, de nem szabad elégedettnek lennünk az jelenlegi helyzettel.”

Ez az eredmény nemcsak a jelenlegi szezon sikere, hanem egy remek alap a jövőbeni célok eléréséhez is! Bízunk benne, hogy a következő szezonokban is hasonló lelkesedéssel és elhivatottsággal fogtok küzdeni! Egyesületünk nevében ezúton is gratulálunk a csapat minden tagjának!

Fotó: Simkó Gábor

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva