III. helyen végzett U13-as lány csapatunk a Regionális Serdülő Bajnokságban!

2024.04.22.

Utolsó két mérkőzését megnyerve a harmadik helyen végzett U13-as lány csapatunk a Regionális Serdülő Bajnokságban!

A nyolc csapat részvételével zajló bajnokságban a Fót SE gárdája egy évvel fiatalabb volt a teljes mezőnynél, így még értékesebb a teljesítményük. Reméljük a jövő évben már az országos főtáblán folytatják majd a küzdelmeket!

Páli Gábor edző értékelése a szezonról:

„A 2022/2023-as év igen nehéz volt ennek a csapatnak, így elsősorban idén az volt a feladatunk, hogy egyénileg és csapat szinten is a lehető legtöbbet fejlődjünk. Éppen ezért lehetőséget biztosítottunk számukra, hogy heti 5 edzéssel dolgozzanak, melyből egy egyéni képzés, a másik négy pedig csapatedzés.

Talán ennek is köszönhető, hogy a szezon végére felértünk a harmadik helyre. A lányok nagyon keményen és sokat dolgoztak és meg volt a kellő alázat is ahhoz, hogy eredményessé váljunk.

A lejátszott 14 mérkőzésből 10 győzelemmel és 4 vereséggel zártunk, amit szezon előtt simán alá is írtam volna, azonban így visszatekintve két olyan vereségünk is volt, melyet kis szerencsével és egy kicsit több rutinnal meg is nyerhettünk volna.

Összességében nagyon elégedett voltam a lányokkal és remélem a következő évben be fogunk tudni jutni az országos bajnokság főtáblájára. Ez egy elég komoly szintlépés lenne, azonban úgy gondolom, készen állunk a kihívásra!

Természetesen az élet addig sem áll meg! Június közepéig tartanak az edzések, majd augusztus 12-től elkezdjük a jövőévi felkészülést.

Pest vármegyei Regionális Serdülő Leány Bajnokság

1. Parthus SE – 14 győzelem, 0 vereség
  2. BKG PRÍMA Szigetszentmiklós – 11 győzelem, 3 vereség
  3. FÓT SE – 10 győzelem, 4 vereség
  4. BKG PRÍMA Veresegyház – 9 győzelem, 5 vereség
  5. Százhalombattai KSE – 4 győzelem, 10 vereség
  6. Gödöllői SK – 3 győzelem, 11 vereség
  7. Dunaharaszti MTK – 3 győzelem, 11 vereség
  8. Dunaújvárosi Vadkutyák – 1 győzelem, 13 vereség

A Fót SE legeredményesebb játékosa: Ranguy Regina 229 pont (16,4 pont / meccs)

Továbbra is várjuk a 2011-2017 között született lányokat edzéseinken!

Páli Gábor: 0670/200-6548″

Az idei szezonban megmutattátok, hogy csapatként bármire képesek vagytok, ha összefogtok és egymásra támaszkodtok! A győzelmek mellett nagyon fontos, hogy megtanuljátok értékelni azokat az élményeket és tanulságokat, amiket a vereségekből merítettetek! Bizonyítottátok, hogy képesek vagytok felállni és még erősebben visszatérni minden kihívásra! Gratulálunk mindenkinek!