Több, mint 90 tornászlány mutatta be tehetségét!

2024.03.27.
Írta: Fót SE

Ismét óriási sikert aratott a Sportpalánt fesztivál!

Pesti Andrea RG szakosztályunk vezetője büszkeséggel számolt be a hétvégi rendezvényről:

„Március 23.-án szombaton délelőtt ismét a ritmikus gimnasztikás lányok szépséges mozdulataival telt meg a Fóti Phoenix Sportcsarnok küzdőtere. Több, mint 90 tornászlány mutatta be tudását a szőnyegen, 4 éves kortól 15 éves korig. A Fót SE Ritmikus Gimnasztika Szakosztálya szervezésében másodszor került megrendezésre a Sportpalánta Fesztivál, amely valóban sport ünneppé vált! Igazi gála volt, melyen közel 40 koreográfiát láthatott a közönség. Meghívásunkat elfogadta a budapesti Team Balance, és a Budakeszi Lendület Ritmikus Gimnasztika Sportegyesület is.

A lányok felszabadult öröm tornájából képes összefoglalónk ad áttekintést, melyet Ebergényi Tamás készített. Szeretném kiemelni az RG szakosztály szülői közösségét, akik fáradhatatlanul segítenek az RG fesztiválok, és versenyek lebonyolításában. Nélkülük ezek a rendezvények nem valósulhatnak meg! Köszönet érte!

Ősszel is folytatjuk ezt a szép hagyományt, melyre minden esztétikai sportágért rajongót szeretettel várunk!

Következő versenyünk a Pannon AGG és Művészi Gimnasztika Országos Bajnokság lesz, melynek ismét Fót ad otthont április 27.-én. Csapataink gőzerővel készülnek! Ezen a megmérettetésen a FÓT SE RG szakosztálya terveink szerint 8 csapattal fog indulni.

 

Ha felkeltettük a sportág iránt az érdeklődést, szívesen adunk tájékoztatást a tanfolyami és verseny csoportok edzéseiről.
Pesti Andrea
RG Szakosztály vezető
0620-542-3350

Egyesületünk nevében ezúton is szeretnénk gratulálni Pesti Andreának ennek a páratlanul színvonalas rendezvénynek a megszervezéséét és megköszönni a szülők támogatását és szurkolásukat! A rendkívül szép és művészi előadásaitokkal úgy érezzük, hogy mindenki szívébe beloptátok magatok!

További sok sikert és kitartást kívánunk a következő versenyekhez!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva