Chek Bin Feltörekvő Kupán mérkőztek meg sportolóink!

2024.03.26.
Írta: Fót SE

Versenyfelkészítő edzésen vettek részt harcosaink!

Cutka Norbert Muay-thai szakosztályunk vezetője és szakedzője nagy büszkeséggel számolt be a hétvégén megrendezett kupa eredményeiről:

„2024.03.23-án a Szentendrén megrendezett Chek Bin Feltörekvő Kupán vettek részt Muay-thai szakosztályunk sportolói. Az eseményen Katona Emma, Fábián Dániel, Vízkeleti Péter és Bujka Márk indult.

A rendezvény célja a technikák gyakorlása ringben, verseny keretek közt. Az ilyen rendezvények tökéletesek az éles versenyek felkészítésére!

Azt látni, ahogy minden egyes ütéseik, mozdulataik és az edzéseken gyűjtött tudás és a kemény munka eredménye köszön vissza az egyszerűen felemelő és inspiráló!

A versenyekre való felkészülést folytatjuk!

Gratulálok a mindenkinek! Nagyon szépen teljesítettetek a ringben, büszke vagyok rátok! A felkészülést folytatjuk, májusban találkozunk!”

Egyesületünk nevében ezúton is további sok sikert kívánunk a felkészüléshez! Legyen ez az elért siker az előfutára annak, ami még előttetek áll! Folytassátok a munkátokat ugyanazzal az elszántsággal és szenvedéllyel, amivel eddig is tettétek!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva