GKK Reménység Kard versenyen léptek pástra Vívóink!

2024.02.07.
Írta: Fót SE

2024 február 3-4-én rendezték Orosházán a GKK Reménység Kard verseny következő fordulóját!

A Fót SE-t két lány és hét fiú képviselte.

Szombaton délelőtt először a férfi gyermek korcsoport kardvívói léptek pástra.

A fiúknál Erős Ágost, Halmosi Ádám, Krizsó Botond és Szakács-Kovács Bercel indult a gyermek korcsoportban, ahol 43 indulóból:

5.Ágost

7.Boti

18.Berci

33.Ádám

A mezőny ezúttal is kemény volt, de a fiúk szépen küzdöttek és végül megérdemelten került Ágost és Boti nyakába érem. Berci is szépen vívott, rá is méltán vagyunk büszkék. Ádám első versenyén remekelt, csoportjában három győzelemnek is örülhetett.

Szombaton délután a férfi serdülők között is érdekeltek voltunk Kiss Bence és Néveri Bence révén. Kiss Bence az idősebb korosztályban is szépen megállta a helyét és végül a 26. helyen, Néveri Bence biztató vívással a 27. helyen zárt.

Vasárnap reggel a lányok következtek. A lányoknál gyermek korcsoportban első versenyén indult Erős Abigél és Rada Csenge. Mindketten szépen helytálltak, Abigél végül három, Csenge pedig egy csoport győzelemnek örülhetett. A lányok izgatottan várják a következő versenyt.

A vasárnap az újonc korcsoporttal folytatódott a fiúk között. Csiki Benedek és Kiss Bence korosztályos kardvívók mellett a gyermek korcsoportba tartozó Erős Ágost és Krizsó Botond is megmérettette magát az újoncok között.

Bence határozottan vívott, szépen menetelt előre asszóról asszóra, végül a 13. helyet szerezte meg a 45. induló közül. A „kicsik”, Ágost és Boti is remekelt a nagyok között, hősiesen küzdöttek az idősebbek mezőnyében is. Ágost a 23., Boti a 24. helyen végzett. Benedek is kiváló vívónk, de nála most nem jöttek az eredmények.

Gratulálunk minden versenyzőnek és az őket felkészítő edzőknek!

Hajrá Aranypenge Vívás!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva