Versenyfelkészítő edzésen csaptak össze Muay-thai sportolóink!

2024.01.26.
Írta: Fót SE

Muay- thai szakosztályunk februárban lesz egy éves!

Cutka Norbert szakosztályvezető és tanítványai versenyfelkészítő edzésen vettek részt:Nagy öröm, hogy szakosztályunk létszáma hétről- hétre folyamatosan bővül. Tagjaink közül vannak, akik hobbi célból sportolnak, hogy formában tartsák magukat és büszkén elmondhatjuk, hogy vannak olyan sportolóink is, akik versenyzési céllal vesznek részt edzéseinken. 2024.01.22-én  a versenyfelkészülés részeként 7 sportolóval egy közös edzésen, sparringon vettünk részt, amit Nagy Balázs mester vezetett a Perfect Fight Club tanítványaival, ahol mindenki tudott a saját korosztályában és súlycsoportjában gyakorolni.

Az edzőmeccsek lehetőséget adnak a harcosoknak, hogy kipróbálják technikáikat és fejlesszék képességeiket a valódi verseny előtt. A Muay-thai nem csupán fizikai erőt és ügyességet igényel, hanem szoros kapcsolatot is kialakít a harcosok között, akik tiszteletteljes rivalizálásukkal és kiváló technikai tudásukkal teszik emlékezetessé a küzdelmeiket.
A srácok rendkívül ügyesek voltak! A felkészülést pedig gőzerővel folytatjuk, hogy márciusban már élesben is kipróbalhassák magukat!”
Egyesületünk nevében ezúton is további sok sikert kívánunk nektek és ne felejtsétek el, hogy minden edzés és küzdelem egy lépés a siker felé! 

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva