Nézzétek meg kéziseink kiemelkedő pillanatait!

2024.01.22.
Írta: Fót SE

A FÓT SE Kézilabda szakosztálya 2021-ben kezdte el edzéseit Fóton.

A szakosztály fejlődését nem csupán a létszám növekedés tükrözi kiválóan, hanem az elért eredmények is magukért beszélnek!

Jakab Krisztián kézilabda szakosztályunk vezetője a következő pillanatokat emelte ki a 2023-as évben elért sikereik közül:

„ A szezont a Magyar Bajnokságban kezdtük el az U14, U15-ös fiúkkal.

A Garay János Általános Iskolában, a Fáy András Általános Iskolában és a Fót Városi Phoenix Sportcsarnokban tartjuk az edzéseinket.

A Garay János suliba az alsó tagozatosból fiúk és lányok vegyesen járnak edzésre, akik szépen fejlődnek.

A Fáy András Általános Iskolában a felső tagozatos 5-8 osztályosok is elkezdték az U14 bajnokságot, ahol rendkívül sok tapasztalatot szereztek.

Az elmúlt évben nagyot növekedett szakosztályunk létszáma.

3 bajnokságban indultunk és Nemzetközi Kézilabda Tornán is részt vettünk.

Az U15 II.Osztály Gyermek Bajnokságot 2009-2010-es korosztály nyerte meg.

A 2007-2008-2009-2010-es gyerekek számos belföldi és külföldi tornán vettek részt. A tornákon a tapasztalatokon kívül számos élményekkel gazdagodva térhettünk haza.

Nyári tornáinkon kívül edzőtáborokat is tartottunk.

Napközis táborunk a Fáy András Általános Iskolában volt, ahol naponta kétszer edzettünk.

Az Aquaworld úszótábor egy hetes volt, ahol szerencsére az időjárás is nekünk kedvezett, így mindennap tudtuk használni a kinti úszómedencét.

A 2023-as évben sem maradhatott el a Balatonszemesen rendezett edzőtáborunk, ahol a napi edzések mellett jutott időnk a strandolásra is, amit rendkívül élveztek a gyerekek. Szerbia Smederevo Kézilabda Torna

A tornán 12 csapat vett részt, 6 mérkőzést játszottak a Fót SE játékosai, amelyből 3-at zártunk győzelemmel.

Prága Handball Cup 2023.április 6-10.

Prágai tornát 41 csarnokban rendezték és a mérkőzéseken és 572 klub vett részt.  Ez az egyik legnagyobb Európai Kézilabda Torna. Az alsó házban 3. helyen végeztünk. 11 mérkőzést játszottak srácaink a 4 nap alatt, amelyből 8 zárult győzelemmel. Rendívül büszkék vagyunk a tornán elért sikerekért és a srácok kitartó munkájáért!Olaszország

Először vettünk részt Nemzetközi Kézilabda Világ kupán, Olaszországban Teramo-ban.A tornán 5 kontinens, 46 országa és 146 csapata vett részt. 6 mérkőzést játszottunk, amelyből 3 zárult győzelemmel. A tornákon való részvétel nem csupán szakmai tapasztalatot és fejlődést ad kézilabdásainknak, hanem fantasztikus élményeket, új kapcsolatok és életreszóló barátságok kötődnek.

Szeretnénk megragadni az alkalmat és köszönetet mondani a szülők fáradhatatlan munkájért, akiknek a támogatása nélkül mindez nem valósulhatott volna meg!”

Gratulálunk mindenkinek és köszönjük, hogy sikereitekkel emlékezetessé tettétek az elmúlt évet!

Hajrá Fót!

Fót Sportegyesülez 2020 © Minden jog fenntartva